Annonce
Ugeavisen Kolding

Veterantogs sidste tur bliver uden passagerer

MZ 1401's sidste tur bliver uden passagerer, da retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen ikke har gjort det muligt at medtage passagerer. PR Foto.
Annonce

Kolding: Togturen med veterantoget MZ 1401 søndag den 27. september er aflyst.

Danmarks Jernbanemuseum ser sig desværre nødsaget til at aflyse kørslen på søndag, hvor det ellers var muligt at stige på i Kolding.

Med de seneste restriktioner og retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen er det ikke muligt at gennemføre kørslen på forsvarlig vis.

- Vi beklager meget, da vi ved, at mange har glædet sig til denne kørsel. Det er desværre ikke muligt at gennemføre kørslen på et senere tidspunkt, da revisionsperioden for lokomotivet udløber 30. september, fortæller Danmarks Jernbanemuseum.

Alle, der har købt billet, får refunderet billetprisen inklusiv gebyret. Refundering sker automatisk fra billet.dk.

Det vil være muligt at følge og fotografere toget fra landevejen og stationerne undervejs, idet turen af tekniske grunde gennemføres uden passagerer på strækningen.

MZ 1401 kører fra Odense til Esbjerg og retur igen.Afgangen fra Odense er kl. 14.27, mens afgangen fa Esbjerg er kl. 16.32. Turen tager cirka halvanden time hver vej.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Gør kommunen giftfri

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Juletoget aflyses

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Philip droppede ud af gymnasiet for at satse på sin virksomhed: Et uventet 12-tal blev starten på hans iværksættereventyr

Ugeavisen Kolding

Vind godteposer til hele klassen: I år bringer julemanden søde sager ud til skoler og børnehaver

Ugeavisen Kolding

Julemandens Hus bliver ikke åbnet for besøg i år

Ugeavisen Kolding

Midtbyens juletraditioner bliver udfordret af corona

Annonce