Annonce
Ugeavisen Kolding

Vi vandt første runde om støjvæg ved Skamlingvejen

Annonce

Læserbrev: Jeg vil gerne uddele et symbolsk og Corona-sikkert klap på skulderen til os 542, der skrev under på protestskrivelsen mod støjvæggen ved Skamlingvejen / Marina City. Vi vandt første runde, hvilket medførte en tilføjelse i den rammelokalplan, der netop er blevet vedtaget på byrådsmødet 26. januar i Kolding.

Vores underskrifter medførte, at lokalplanen fik tilført følgende tekst: ”Det præciseres, at den omtalte støjdæmpning i form af en støjskærm langs Skamlingvejen skal være transparent – idet der samtidig bemærkes, at det forventes, at støjskærmen erstattes af lokale, støjdæmpende tiltag i de kommende byggeretsgivende lokalplaner” (i forlængelse af den konkrete projektudvikling).


Vi vandt første runde, hvilket medførte en tilføjelse i den rammelokalplan, der netop er blevet vedtaget på byrådsmødet 26. januar i Kolding.


Så langt så godt. Nu er det bare vigtigt, at vi alle holder linen stram, når de byggeretsgivende lokalplaner sendes i høring. At vi til den tid er opmærksomme, og at vi på det kraftigste fastholder, at vi ikke ønsker denne støjvæg, transparent eller ikke.

Det er for mig at se et helt unødvendigt tiltag og en helt unødvendig omkostning for vi skatteborgere. Jeg lover, at jeg i 2022, efter Det Konservative Folkeparti forhåbentligt atter har en central placering i Kolding Byråd, vil arbejde imod slige vanvittige tiltag og håber på vælgernes opbakning til at indføre mere sund fornuft og færre bekostelige og unødvendige projekter i kommunen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce