Annonce
Ugeavisen Kolding

VM i orienteringsløb i Koldings gader er udskudt

Orienteringsløbere fra hele verden skulle have løbet i og omkring Kolding mellem den 6. og 11. juli. Arkivfoto: Scanpix Sweden/Reuters/Ritzau Scanpix
Coronakrisen har udskudt VM i orienteringsløb, der skulle have været afholdt i Kolding, Fredericia og Vejle fra den 6. til 11. juli. Borgmesteren vil se på, om et andet arrangement kan stables på benene.

Kolding: VM i orienteringsløb, der skulle have været afholdt i Kolding, Vejle og Fredericia i juli, er blevet udskudt på ubestemt tid. Det oplyser Dansk Orienterings-Forbund på sin hjemmeside.

Beslutningen skyldes ikke overraskende coronakrisen, og selvom borgmester Jørn Pedersen (V) er ærgerlig over udskydelsen, er han også fuld af forståelse.

- Det er fuldt forståeligt med det, vi står i. Vi ser jo også EM i fodbold og OL blive udskudt, og så er det jo helt naturligt, at det her også bliver udskudt, siger Jørn Pedersen.

Foreningen Trekantområdet Danmark har i en årrække arbejdet for at få verdensmesterskabet til Trekantområdet, og Jørn Pedersen håber på, at området også skal være værter, når der bliver fundet en ny dato.

- Det er der slet ikke nogen tvivl om, at jeg gør. Det er jo noget, vi har set frem til, blandt andet fordi der var indlagt sprints i midtbyerne. Det er noget, vi er stået sammen om i Trekantområdet, siger Jørn Pedersen.

Annonce

Andet liv

Borgmesteren vil se på, om det er muligt at stable et andet arrangement på benene i Kolding i stedet for verdensmesterskabet, hvis coronakrisen er ovre i juli.

- Vi skal sætte os ned og kigge på, hvordan vi kan skabe noget andet liv. Vi havde jo forventet, at det her skulle komme til området, så vi vil være optaget at finde på noget andet, siger borgmesteren.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce