Annonce
Ugeavisen Kolding

Volkerts Fylke arbejder på stor festival på Amfiscenen

Folkeklubben er et af navnene på plakaten til Fylke Festival 2021, som finder sted på Amfiscenen 28. august. PR-foto: Søren Lynggaard Andersen
På grund af corona måtte planerne om en stor ny festival i Kolding laves markant om sidste sommer. Derfor blev første udgave af Fylke Festival med blot 500 siddende gæster. I år satser arrangørerne dog på at kunne gennemføre en langt større fest med blandt andre Folkeklubben, Johnny Madsen og Dodo & the Dodos.

Kolding: Ambitionerne var store, da folkene bag Volkerts Fylke i 2019 præsenterede planerne for en ny endagsfestival i Kolding.

Første udgave af Fylke Festival var planlagt til den sidste lørdag i august 2020 på den store parkeringsplads over for Volkerts Fylke i Dalbygade.

På grund af corona blev planerne dog ændret markant, og Fylke Festival 2020 blev i første omgang udskudt med et år. Senere genopstod den dog i en lightudgave på Amfiscenen, hvor der med de daværende restriktioner var plads til 500 siddende gæster, som blandt andet kunne høre Outlandish og Jonah Blacksmith.

Annonce

Sidste års udfordringer har dog ikke taget modet fra arrangørerne, som i sensommeren inviterer til festival med det oprindelige program med Johnny Madsen, Folkeklubben, Lis Sørensen, Dodo & the Dodos og Askling & Mason J.

Prøveballon sidste år

Datoen bliver igen sidste lørdag i august, og eneste forskel på Fylke Festival 2021 og den oprindelige plan for 2020 er, at man dropper parkeringspladsen på Dalbygade og holder fast i Amfiscenen, som man har gode erfaringer med fra sidste år.

- Vi havde jo en prøveballon på det sidste år med vores pop op-festival. Der er nogle gode faciliteter, og vi kan have 14 dage op til festivalen, hvor vi kan bygge det ordentligt op, forklarer medarrangør Jimi Kristensen, som er i fuld gang med at få godkendelser og evakueringsplaner på plads.

Afhængigt af, hvilke restriktioner der gælder til august, kan festivalen enten blive siddende eller stående, og den maksimale kapacitet bliver mellem 2500 og 3000 mennesker.

- Og vi har da en vis forhåbning om, at tingene er normaliserede til den tid, siger Jimi Kristensen.


Vi har da en vis forhåbning om, at tingene er normaliserede til den tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce