Annonce
Læserbrev

Vores byråd kan ikke trække en kanin op af hatten

Annonce

Læserbrev: Der bygges i denne tid en del rundt om i landet, og i Kolding bygges der også ret meget. Byrådet i Kolding mener nemlig, ganske fejlagtigt, at propper man en by med boliger, så bliver byen levende og særdeles attraktiv.

Problemet for vores udbrændte byråd er bare, at en tilstoppet by aldrig bliver eller har været tiltrækkende på mennesker, den største attraktion for mennesker er andre mennesker og ikke grimme firkantede klodser omgivet af beton og asfalt.

Det moderne ord som byrådet har fået på hjernen er byfortætning, et begreb som man skal passe på med, da det kan ødelægge en by generationer frem i tiden og skade byens omsætning ret betydeligt. Prøv at betragte byen som din dagligstue, der skal være grønt, frie områder og møbler i nævnte rækkefølge, propper man stuen fuld af møbler, så bliver den ikke særlig hyggelig, det samme gælder for en by.

Koldings muligheder for gode sammenhængende byrum er snart udtømte, og har man først bygget alt til, så bliver det svært at rive ned og lave om. Man kan kun ærgre sig over, at en by som Kolding ikke får udnyttet det potentiale, som der er i byen, mere liv langs åen, en flot åben plads på Klostergårds grunden, bedre udnyttelse af de forskellige baggårde i forbindelse med gågaden osv. Der skal i den grad skiftes folk ud i Kolding, for vores nuværende byråd trækker ikke en kanin op af hatten lige som i Aarhus med Åboulevarden, Kolding Byråd kommer med pinligt ringe løsninger på byens problemer, plastkrukker, krydsfinerkasser, et afdanket bordtennisbord, gratis p-pladser osv. Synd og skam at den før så levende by Kolding lider under en mangelfuld og inkompetent ledelse.

Det er ikke løsninger,som plastkrukker, krydsfinerkasser, et bordtennisbord og gratis p-pladser, at Kolding har brug for, mener læserbrevsskribenten. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce