Annonce
Ugeavisen Kolding

Wagner: Vi har set mange nye ansigter

Butikschef hos Wagner i Kolding midtby Kasper Mauritzen har oplevet at få mange nye kunder i butikken efter coronanedlukningen. Foto: Steffen Nielsen
Annonce

Kolding: Hos tøjbutikken Wagner i Helligkorsgade har butikschef Kasper Mauritzen haft travlt på det seneste.

- Sommeren er gået over al forventning. Det har været bedre end normalt, og jeg tror, at der er flere, der køber sommertøj hjemme, som ellers ville have købt det på deres ferie i udlandet. Vi har også haft et forår, hvor vi har været helt slukket og nede, så det er megalækkert, at der er så mange danske turister, der handler tøj, siger han.

Butikschefen kan også glæde sig over, at der er kommet mange nye kunder efter coronanedlukningen, hvor kollegerne i Kolding Storcenter har måttet holde lukket i en lang periode.

- Da centret havde lukket, havde vi mange nye ansigter i butikken, som vi fik lov til at give en god service og vise, hvad midtbyen kan. Så jeg er spændt på, om vi kan holde det samme niveau næste år, siger han.


Da centret havde lukket, havde vi mange nye ansigter i butikken, som vi fik lov til at give en god service og vise, hvad midtbyen kan.

Kasper Mauritzen, Wagner
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce