Annonce
Ugeavisen Kolding

Zone Studiet indgår kliniksamarbejde i Kolding Midtby

Zone Studiet v/ Hanne Schulz Terp-Nielsen og Klinik Heidi Junker indgår i et kliniksamarbejde. Privatfoto.
Annonce

Kolding: Zone Studiet v/Hanne Schulz Terp-Nielsen, som hidtil har ligget i Volkers Fabrikker, er rykket ind i midtbyen og indledt et kliniksamarbejde med Klinik Heidi Junker, Blæsbjerggade 1 i Kolding.

Både Heidi og Hanne er uddannet zoneterapeuter og ser samarbejdet som en stor styrke.

- Som alternativ behandler er det dejligt at have en at spare med i dagligdagen. Samtidig har vi nogle områder hver især, som vi har specialiseret os i indenfor zoneterapien, fortæller Hanne Schulz Terp-Nielsen.

Heidi, der har haft klinik i Kolding i 15 år, har mange års erfaring og en del efteruddannelse indenfor barnløshed, graviditeter og behandling af spædbørn. Heidi tilbyder udover zoneterapi også fysiurgisk massage, gravidmassage og akupunktur.

Hanne har udviklet et nyt koncept, hvor behandlingerne kombinerer zoneterapi med et forløb omkring livsstilsændringer. Tanken er her, at når zoneterapi skaber en bedre balance i kroppen, giver det mulighed for et bedre udgangspunkt til at gennemføre en livsstilsændring.

Fremadrettet er det meningen, at samarbejdspartnerne vil tilbyde informationsaftner om de forskellige behandlinger og prøve dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Vågn nu op

Annonce