Annonce
Lokalavisen Assens

Årets største kamp: Glamsbjerg blev banket ud af pokalen

Fra hovedtribunen fik tilskuerne under pokalkampen mellem Glamsbjerg og Esbjerg solen i hovedet. Derfor brugte en mand klogeligt en paraply. Glamsbjerg tabte 0-8. Foto: Martin Kloster
Glamsbjerg havde i sidste uge besøg af Esbjerg i pokalturneringen i fodbold. Resultatmæssigt blev det ikke nogen succes, men det gjorde det publikumsmæssigt og pølsemæssigt.
Annonce

Glamsbjerg: Omkring 330 betalende tilskuere så tirsdag eftermiddag Glamsbjerg blive mørbanket af Esbjergs superliganedrykkere i pokalturneringen i fodbold.

0-8 stod der på lystavlen, da de 90 minutter var gået.

Allerede fra starten af kampen var det let at se, at Esbjerg var en alt for stor mundfuld for hjemmeholdet, selv om Glamsbjerg-træner Claus Uhrenholt i kampprogrammet havde skrevet, at han håbede Glamsbjerg kunne lave en sensation, som da Skagen slog Brøndby ud i 1987. Men det blev hurtigt 0-3.


Jeg så den store chance, Glamsbjerg brændte oppe i den anden ende før, men målet så jeg ikke.

Frank Andersen, der stod i pølseboden.


Publikum blev bedt om at tage enten klapstole eller tæpper med pga. Covid-19-forholdsregler. Så det emmede af Grøn Koncert-stemning specielt på den ene langside over for klubhuset, hvor de fleste sad med solen i ryggen. Det var indtil videre årets største kamp for Glamsbjerg, så stor, at der også var posteret flere vagter rundt ved indgangene.

Annonce

Travlt med pølser

Henne i pølseboden, hvor Frank Andersen havde tjansen med at sælge grillpølser, var der godt gang i den.

Frank Andersen havde travlt med at sælge grillpølser under kampen. Foto: Martin Kloster

- Jeg så den store chance, Glamsbjerg brændte oppe i den anden ende før, men målet så jeg ikke, sagde den godt svedende Frank Andersen, da det var blevet 0-2.

Storklubben Esbjerg har fem danske mesterskaber på samvittigheden, og det seneste kom i hus 28. oktober 1979. Dengang var Peter Bonjet fra Vejen på stadion, da Esbjerg sejrede mod Frem. Han bor i dag i Millinge, men havde taget turen op over Glamsbjerg i Esbjerg-trøje for at se pokalkampen.

- Jeg har fulgt Esbjerg gennem mange år, sagde Peter Bonjet, der regnede med en Esbjerg-sejr.

Den kom eftertrykkeligt!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Røde Kors samler ind

Annonce