Annonce
Lokalavisen Assens

Ældresagen runder 4000 medlemmer

80-årige Sonja Christensen fra Assens modtog en buket blomster fra Ældresagen Vestfyns næstformand Børge Hemmingsen (tv) og formand Frede Iversen, fordi hun blev foreningen smedlem nummer 4000. Privatfoto
Ældresagen Vestfyn vokser og har fået tilgang af 347 nye medlemmer i år.
Annonce

Assens: Ældresagen Vestfyn har på det seneste holdt skarpt øje med medlemstallet i foreningen, og nu kan man notere, at medlemstallet har rundet 4000.

Alene i år er der tilgået 347 medlemmer til Ældresagen Vestfyn, og forleden besluttede foreningen, at det var en milepæl, som det var værd at fejre.

Derfor havde bestyrelsen besluttet at give en buket blomster til medlem nummer 4000, og da der samme dag indløb besked om to nye medlemsskaber, mente formand Frede Iversen, Haarby, og næstformand Børge Hemmingsen, Assens, at det måtte være på sin plads at forære to buketter blomster væk.

Formand og næstformand mødte personligt op for at aflevere buketterne på de to adresser.

Der er ikke mange medlemmer under i Ældresagen Vestfyn, men der er i hvert fald to. Den først buket blev nemlig afleveret til Tine og Brian Gorm fra Assens. De er 49 og 54 år og hører dermed med blandt foreningens yngste medlemmer. Det var både gode venner og Brian Gorms farmor og farfar, som opfordrede ham til at blive medlem.

Tine og Brian Gorm færdes hjemmevant på internettet, og parret har for længst installeret Ældre Sagens app på deres mobiltelefoner og fundet rabatordninger, som de nu vil gøre brug af. De glæder sig desuden til at komme til Ældresagens foredrag, søndagscaféer og spis sammen-arrangementer.

Tine og Brian Gorm fra Assens er blandt Ældresagen Vestfyns yngste medlemmer. Formand Frede Iversen og næstformand Børge Hemmingsen (th) kvitterede fornylig for parrets medlemsskab af Ældresagen Vestfyn med en flot buket blomster. Privatfoto
Annonce

Fokus på sygetransport

Den anden buket fik Sonja Christensen, Assens, overdraget, fordi hun blev medlem nummer 4000 i foreningen. Sonja Christensen bor alene i Assens med udsigt til havnen, hvor søhelten Peter Willemoes nærmest kigger ind i hendes stue.

Hun har rundet 80 år og klarer sig fint uden digitale hjælpemidler. Efter et langt arbejdsliv som købmand i Glamsbjerg og som dagplejer er ryggen slidt, og efter et uheldigt fald i sin nye lejlighed brækkede hun hoften.

Sonja Christensen fik sig en god snak med Frede Iversen og Børge Hemmingsen om afstanden til Svendborg Sygehus og transporten til og fra. Der er meget ventetid og en ofte lang transporttid, som kan være belastende, når man er syg.

Frede Iversen kunne i den forbindelse fortælle Sonja Christensen, at Ældresagen centralt arbejder med denne problematik og vil sætte fokus på denne udfordring.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce