Annonce
Lokalavisen Assens

Ændringer hos kirken

Vor Frue Kirke i Assens. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Annonce

Assens: Du har måske allerede modtaget det udsendte kirkeblad for Assens-Baagø-Gamtofte Pastorat og læst det.

Men siden kirkebladet kom i trykken og i postkasserne, så fortæller kirken, at der er sket nogle ændringer som følge af situationen med Covid-19, hvor tingene kan ændre sig hurtigt.

Her kan du læse om ændringerne, ifølge kirken:

Ønsker man at deltage i sogneeftermiddage og/eller filmstudiekredse i Vor Frue Kirkes Hus, så skal man tilmelde sig til Assens Kirkekontor enten via mailen assens.sogn@km.dk eller telefon 64 71 11 88. Husk, at der er et begrænset antal pladser.

Der vil ikke være sangcafé i Vor Frue Kirkes Hus foreløbig. Det meldes ud i dagspressen, hvornår sangcaféen genoptages.

Evensong fredag 6. november kl. 17 er aflyst. Og så har Filharmonisk kor fra Aalborg valgt at aflyse deres koncert i Vor Frue Kirke fredag 9. oktober.

Annonce

Flere koncerter

Der er dog arrangeret et par ekstra koncerter i Vor Frue Kirke siden kirkebladet udkom.

Fredag 23. oktober kl. 17 optræder domorganist Henrik Skærbæk, Haderslev. Der vil blive spillet musik af Bach, Præstholm, Fauré og Widor.

Mandag 2. november kl. 19 bliver der koncert med Syddansk Musikkonservatoriums Kammerorkester. Det er under ledelse af dirigent Arne Balk-Møller. Kammerorkesteret fremfører værker af Mozart, Britten med flere.

Slutteligt oplyser provstiet, at det ikke kan udelukkes, at der vil komme flere ændringer. Derfor er det en god idé at følge med på Assens-Baagø-Gamtofte Pastorats hjemmeside www.assenskirke.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce