Annonce
Lokalavisen Assens

Ærli’ er snart klar til at trykke på flødebolleknapperne

Michael Møller Larsen, der har grundlagt flødebollefirmaet Ærli', tager her imod den første sending af produktionsudstyr foran firmaets nye domicil på Holmevej 10 i Haarby. Privatfoto
Firmaet har købt et fuldautomatisk flødebolleanlæg i Tyskland og installeret det i ny fabrik i Haarby.
Annonce

Haarby: Det går indtil videre helt som planlagt for flødebollefirmaet Sweetnorth ApS, der er i gang med at rykke sin produktion af det økologiske flødebollemærke Ærli’ ind i nye erhvervslokaler på Holmevej 10 i Haarby.

Ærli’ lejer sig ind i erhvervsdomicilet hos erhvervsmanden Steen Aalund Olsen, der i november sidste år købte den tidligere Trio Line-fabrik på Holmevej.

I sidste uge ankom den første sending af et fuldautomatisk produktionsanlæg fra Tyskland til Haarby, og Mike Maarup, der er salgsdirektør i firmaet, fortæller, at den næste sending af udstyr forventes inden så længe.

Firmaet vil nu bruge de næste uger til at få installeret og testet anlægget, så det er toptunet, når sundhedskrisen er løjet af.

Lige nu kan firmaet godt mærke, at Danmark er gået mere eller mindre i stå, og firmaet er ramt af nedlukningerne i restaurations- og cafébranchen. derfor har man nu godt tid til at komme på plads på den nye adresse i Haarby.

Hidtil er Ærli’-flødebollerne blevet lavet af en ekstern producent i Jylland, men Ærli’s grundlægger Michael Møller Madsen, Vissenbjerg, besluttede sig sidste år for at tage produktionen i egne hænder. Der er lykkedes firmaet at alliere sig med to investorer, der har skudt kapital i foretagendet.

Ærli’ havde oprindeligt planlagt at holde åbent hus i de nye fabrikslokaler på Holmevej 10 i Haarby i slutningen af april, men det arrangement er foreløbig udskudt på ubestemt tid.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Klumme: - Jeg kan naturligvis godt følge, at det skaber en vis ulighed, hvis Louises forældre hyrer Medina til at komme og optræde med popcorn-maskiner og lysshow

Annonce