Annonce
Lokalavisen Assens

Ærligt damehold trods to sejre i vandpolo: - Vi var ikke gode nok i forsvaret

Tommerup Vandpolos damehold er stadig ubesejret i denne sæson. Foto: Henrik Krogsgaard
Tommerup Vandpolos damehold er stadig ubesejret i denne sæson. Lørdag blev de til to sejre i Fyrtårn Tommerup.

Tommerup Vandpolos damehold har igen været i bassinet for at forsvare de lokale farver.

Lørdag den 10. april spillede dameholdet i landets bedste række i Fyrtårn Tommerup, hvor modstanderne var Slagelse/KVIK og siden mod HSK (Hovedstadens Svømmeklub).

Vi giver ordet til Tommerup Vandpolo:

Annonce

"I åbningskampen mod Slagelse/KVIK mødte vi et hold, der spillede meget aggressivt forsvarsspil, hvilket Tommerupmandskabet blev udfordret af og vi havde derfor svært ved at finde en rytme og et flow i vores angrebsspil. Det var dog ikke ensbetydende med, at vores hold ikke fik et fint resultat - blot en konstatering, at vi har meget at arbejde med endnu. Første periode var meget tæt og endte 1-1. I anden periode rykkede vi fra modstanderen rent målmæssigt, og i midten af kampen førte vi med 4-1. Tredje og fjerde periode vandt vi begge med cifrene 2-1, og således vandt vi kampen med 8-3 og sikrede os endnu tre point i de indledende runder.

Bølgede frem og tilbage

Vores anden kamp mod HSK startede rigtig fint, idet to af vores yngste spillere, Astrid Vestergaard og Clara Friis, med to og en scoring bragte os foran 3-0 i første periode.

I anden periode lykkedes flere ting ikke rigtigt for os angrebsmæssigt, hvilket betyder at HSK haler ind på os og kun er bagud 3-4 efter anden periode. I tredje periode fik HSK virkelig troen på, at de kunne være med, da de først udligner til 4-4 og efterfølgende bringer sig foran 4-5.

Herefter bølger det frem og tilbage, og vi får nogle spektakulære udvisninger. Herefter træder endnu en af vores unge spillere Amalie L. Jensen dog i karakter og scorer to gange inden for to minutter. Det hjælper lidt på gejsten, og vi får scoret to gange mere.

Resultatet inden fjerde periode var 8 – 6 til Tommerup. Men HSK er et hold, der fighter for deres chance, hvilket de viste gennem hele kampen. Vi scorede til 9-7, men vores forsvar svigtede endnu engang, og ligesom i anden periode slappede spillerne af i forsvaret, og pludselig havde HSK scoret to mål til stillingen 9-8. Herefter fik to af de rutinerede spillere Cecilie Olofsson og Kathrine K. Greve gang i vores mål igen ved at score henholdsvis et og to mål. Kampen endte 12-9.

Generelt for denne kamp må vi desværre erkende, at vi ikke var gode nok i forsvaret og var med til at gøre kampen for spændende, måske fordi mange bare tænkte, at det var en let kamp der skulle overstås.

Trods kritik af vores egne fejl og ting vi bør forbedre, er det også en tilfredsstillelse at få maksimumpoint og dermed udbygge føringen i de indledende runder.

Med en runde tilbage og 12 point fra de to første runder er vi nu sikret en finaleplads om damernes danske mesterskab.

Annonce

Målscorere

Tommerups målscore blev:

Camilla Kruse et mål, Natacha Drest, Katerina Balatsouka to mål, Amalie L,. Jensen, Cecilie Olofsson tre mål, Astrid Vestergaard og Kathrine K. Greve med hver fire mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Tyv klatrede op ad lygtepæl i kolonihave: - Det må være ærgerligt at aflevere en Mors Dag-gave, der er stjålet ...

Lokalavisen Assens

93-årige 'Mor Karen' blev overrasket med stor buket på Mors Dag: - Hun er mor til syv, bedstemor til 18 og oldemor til 21

Lokalavisen Assens

Heidi var tæt på at gå ned med stress igen: Nu vil hun hjælpe tidligere stressramte med at tage styringen i eget liv

Annonce