Annonce
Lokalavisen Assens

15-årige Isabel var alene hjemme, da tyvene kom

Isabel Mai Gustavsen og Lars Gustavsen foran terrassedøren, som tyvene sent søndag aften forsøgte at bryde op. Men de måtte opgive at komme ind i villaen på Skovbrynet i Assens, fordi der var en kodelås på døren. Foto: Søren Plovgaard
Sent søndag aften forsøgte tyve at bryde ind i familien Gustavsens villa i Assens. Datteren var alene på sit værelse, da tyvene var i færd med at bryde en terrassedør op med et koben.
Annonce
Annonce

Reddet af kodelåsen

For familien Gustavsen blev det ved indbrudsforsøget.

- Jeg har en kodelås på min terrassedør, og det gjorde, at tyvene ikke kunne brække døren op. Det var vist sig at være en god investering, men det var selvfølgelig en ubehagelig oplevelse for min datter, siger Lars Gustavsen.

Han fortæller, at det er første gang, familien har været plaget af indbrud i de 17 år, de har boet i villaen. Men han kender til en anden husejer i nærheden, der har for nylig har haft to indbrud i sit hjem.

Lars Gustavsen er fuld af ros til ordensmagten, der hurtigt tog hånd om indbrudsforsøget.

- Politiet var fremme med to mand indenfor et kvarter, og jeg har også fået fortalt, at de senere også dukkede op med hundepatruljen for at sikre sig spor, fortæller Lars Gustavsen, der arbejder som bankrådgiver i Jyske Bank i Odense.

Pludselig kunne jeg høre, at det begyndte at brage og larme helt vildt. Det lød som flere store træer, der væltede på en gang.

Isabel Mai Gustavsen

Assens: Klokken nærmer sig 22 søndag aften, da 15-årige Isabel Mai Gustavsen hører noget, der rumsterer udenfor familiens villa på Skovbrynet i Assens.

Isabel Mai Gustavsen er lige gået i seng og ligger på sit værelse på første sal og følger med i en serie på streamingtjenesten Netflix. Hun er alene hjemme, mens hendes forældre har taget forskud på vinterferien med et par dages ophold i familiens sommerhus i Hasmark.

I første omgang tænker Isabel Mai Gustavsen ikke så meget over, at det larmer lidt, for det blæser kraftigt udenfor, og villaen ligger ned til på Kærum Å og de store træer i byens skovanlæg.

- Men pludselig kunne jeg høre, at det begyndte at brage og larme helt vildt. Det lød som flere store træer, der væltede på en gang. Jeg tænkte: Hvad pokker foregår der, og jeg blev i tvivl om, hvad det kunne være. Der kom lyde nede fra terrassedøren, og der lød et ordentlig rabalder, fortæller Isabel Mai Gustavsen.

Hun ringede straks til sin mor, og bagefter styrtede hun ud på toilettet og skyndte sig at låse døren efter sig.

Hendes far, Lars Gustavsen, fik fra sommerhuset kontaktet en nabo, der er ansat i Politiet, og lidt senere stødte der også et vennepar til.Pludselig kunne jeg høre, at det begyndte at brage og larme helt vildt. Det lød som flere store træer, der væltede på en gang.

Tyvene forsøgte i første omgang at skaffe sig adgang til huset gennem køkkenvinduet, men også det forehavende må gerningsmændene opgive. Foto: Søren Plovgaard
Indbrudsforsøg i villa på Skovbrynet i Assens. Privatfoto
Indbrudsforsøg i villa på Skovbrynet i Assens. Privatfoto
Indbrudsforsøg i villa på Skovbrynet i Assens. Privatfoto
15-årige Isabel Mai Gustavsen har fået sundet sig lidt efter den ubehagelig oplevelse søndag aften, da hun pludselig opdagde, at tyvene var i gang med at bryde ind i familiens hus, mens hun var alene hjemme og opholdt dig på sit værelse på første sal lige over terrassedøren. Hednes far Lars Gustavsen roser politiet for at være på pletten i løbet af et kvarter. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce