Annonce
Lokalavisen Assens

237.596,38 kroner: Hans og Kenneth har fået talt kassen op

Hans Hansen (tv) og Kenneth Tuelund Hansen fik tirsdag eftermiddag gjort det endelige regnskab op fra deres vandretur. Årets beløb blev næsten en tredobling af det indsamlede beløb i 2019. Foto: Søren Plovgaard
Annonce

237.596,38 kroner.

Sådan kom det endelige beløb til at lyde på, efter Kenneth Tuelund Hansen og Hans Hansen i sidste uge tilbragte seks dage på de nordsjællandske og fynske landeveje for at samle penge ind til kritisk syge børn på OUH's afdelinger i Odense og Svendborg.

Beløbet er næsten en tredobling i forhold til sidste år, hvor parret fik 85.500 i kassen.

- Nu skal vi først lige have regnskabet godkendt af Indsamlingsnævnet, og så regner vi ellers med at vi kan dele pengene ud i begyndelsen af august, siger Hans Hansen.

Lige som tidligere år bruger Hans Hansen og Kenneth Tuelund Hansen de mange indsamlede penge til blandt andet legetøj, gaver og gavekort til oplevelser til syge børn og deres forældre.

- Legetøjet køber vi lokalt hos Schreiners Bog og Idé i Assens, men der vil også være gavekort til for eksempel restauranter i Odense og andre steder, fortæller Hans Hansen.

Kenneth Tuelund Hansen og Hans Hansen puster nu ud efter en anstrengende vandretur, og de har endnu ikke lagt sig fast på, om de går på landevejene igen til næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce