Annonce
Lokalavisen Assens

24-årig bliver ny viceborgmester i Assens

Søren Thomsen træder ind i byrådssalen i Assens som afløser for den konservative viceborgmester Ena Nørgaard. Arkivfoto: Søren Plovgaard
Ena Nørgaard træder ud af Assens Byråd med virkning fra 1. april.
Annonce

Assens: 24-årige Søren Thomsen bliver ny viceborgmester i Assens.

Det sker, efter den konservative viceborgmester Ena Nørgaard i sidste uge meddelte, at hun forlader byrådet efter seks år.

- Jeg er kommet til den erkendelse, at det er tiden, at jeg trækker mig fra byrådsarbejdet. Jeg bliver hurtigt træt, og de seneste måneder har det knebet med kræfterne og til at nå til møder og andre arrangementer om aftenen. Det er hverken tilfredsstillende for mig selv, mine vælgere eller min vælgerforening, siger Ena Nørgaard, der ved siden af sit politiske arbejde er ansat 12 timer om ugen som kundetræner for virksomheden Canon.

Ena Nørgaard blev valgt ind i byrådet i Assens første gang ved kommunalvalget i november 2013, hvor hun opnåede 256 personlige stemmer. Ved kommunalvalget fire år senere gik hun en enkelt personlig stemme tilbage på trods af partiets fremgang.

Hun har tidligere siddet som formand for Kultur- og Fritidsudvalget, og ved konstitueringen efter valget i 2017 blev hun viceborgmester og fik plads i Udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Kultur.

Søren Thomsen stammer fra Haarby og har boet sammen med sin kæreste i Odense. Men nu har parret opsagt deres lejlighed, og Søren Thomsen flytter til Brylle, så han kan træde lovligt ind i byrådet.
Han fik et flot personligt valg ved kommunalvalget i november 2017 med 201 personlige stemmer.

Søren Thomsen glæder sig til at tage fat på byrådsarbejdet - og ikke mindst arbejdet i Beskæftigelse- Erhverv- og Kulturudvalget.

- Det er et udvalg, som passer fint til mig. Det er jo et udvalg, hvor man har mulighed for at skaffe flere indtægter til kommunen ved blandt andet at få flere erhvervsvirksomheder til kommunen og til at satse endnu mere på turisme, siger Søren Thomsen.

Assens Byråd ventes at godkende skiftet på sit kommende møde.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce