Annonce
Lokalavisen Assens

25.000 kroner på højkant: Hans fra Aborg er i spil til titlen som årets lokale ildsjæl i hele landet

Hans Hansen (t.h.) er i spil til at blive årets lokale ildsjæl i hele landet. Her står han med makkeren Kenneth Thuelund Hansen inden afgangen fra Assens. Arkivfoto: Søren Plovgaard.
Hans Hansen fra Aborg er blevet landskendt efter vandreturen i Nordsjælland og henover Fyn med makkeren Kenneth Tuelund Hansen. Nu er Hans i spil til at blive årets lokale ildsjæle i hele landet.
Annonce

Aborg: Det danske olieselskab Go'on kårer årets lokale ildsjæl, og derfor efterlyser de i øjeblikket lokale ildsjæle landet rundt, der gør en forskel for deres lokalsamfund.

Hans Hansen fra Aborg er med i den indledende runde, der varer frem til fredag 31. juli.

Her kan folk stemme på deres favoritter, hvor dem med flest stemmer går videre til finalen. Go'on udvælger fem finalister ud af de ti, der har fået flest stemmer. Og derefter kan der stemmes på dem fra fredag 7. august.

Noget tyder på, at Hans Hansen ligger ret lunt i svinget. I skrivende stund er han i hvert fald på en sjetteplads ud af de flere end 100 ildsjæle, der er indstillet.

"Hans er guld værd for Assens og omegn. Han hjælper altid, når du spørger. Han har skaffet en del penge ind til de forskellige foreninger ved at lave loppemarked. Han er julemand hele december, og pengene donerer han væk til familier, der ikke har råd til at holde jul. Han vandrer hvert år for at samle penge ind til kritisk syge børn på OUH, og i år samlede Hans og hans makker 237.000 kroner ind. Så stem lige på ham, han fortjener det sgu", står der i indstillingen.

Der er 25.000 kroner til vinderen af den samlede konkurrence, og finalisterne skal beskrive et godt lokalt formål, som de vil bruge præmiepengene på, hvis de vinder.

"Formålet kan for eksempel have noget at gøre med den indsats, kandidaten allerede er nomineret for, men det kan også være et andet godt lokalt formål. Afstemningen løber til og med 16. august 2020, og den finalist, der får flest stemmer samlet set, bliver kåret som Årets Lokale Ildsjæl", skriver Go'on på sin hjemmeside.

Du kan stemme via hjemmesiden støtdelokale.nu/ildsjael.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce