Annonce
Lokalavisen Assens

5 ting du skal vide om Jul på Helnæs på søndag

På søndag kan man igen komme til Jul på Helnæs. Så hyggeligt så det ud ved et arrangement for nogle år siden. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
På søndag er der Jul på Helnæs - og her er alt det du skal vide om arrangementet.
Annonce
Annonce

Gaver og pynt

Når man kommer til Jul på Helnæs, vil man kunne finde mange forskellige former for gaver. Der er jule- eller værtindegaver som strik, patchwork, julepynt, dørpynt, gravpynt, antikviteter, krukker, vaser, smykker, loppefund, mistelten, sjaler fra Kasakhstan samt andre spændende ting fra hele verden

Der er lamper, glas, ophæng fra Georg Jensen, møbler, tøj, planter, ting til dekorationer og julekort. Og selvfølgelig meget, meget mere.

Annonce

Lidt godt til ganen

På grund af corona-restriktionerne er der også noget, man desværre må undvære i år. Det gælder populære spiser som tarteletter, flæskestegssandwich, vildtgryde, italienske parmesanoste, pølser og vine.

Nogle steder er der kaffe på kanden at varme sig på samt kage eller sandwich, grillpølser og suppe, og meget foregår udendørs.

Annonce

Aktiviteter for familier

Vil man lære at doodle på sten? Eller bage pandekager med Rasmus Klump og hans mor?Begge dele kan lade sig gøre. Og hvis familien vil have en tur i hestevogn, er det også muligt. Alle under 15 år kan deltage i skattejagten om at samle stempler på Helnæskortet de forskellige steder, man besøger.

Annonce

Hvordan finder man stederne?

Jul på Helnæs uddeler et kort over Helnæs, så gæster kan finde rundt til de steder, hvor der foregår noget, og hvor børn kan få stempler til skattejagten. På bagsiden af kortet kan man læse en kort omtale af, hvad der sker på stedet. Alle steder har kort, man kan få.

Annonce

Skilt om Jul på Helnæs

Der vil som altid ved hver adresse være et juleskilt. Men i år vil der desuden være et endnu vigtigere skilt - nemlig et corona-skilt.

Arrangørerne forventer, at alle gæster respekterer skiltenes tekst om antal på stedet, om at bære mundbind, når man går rundt, og om at holde god afstand til andre alle steder og undgå kø og at forsamle sig.

Forsamlingsforbuddet er stadig højst 10 på samme sted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Netto kommer til Skallebølle

Annonce