Annonce
Lokalavisen Assens

Aldi i Assens river ned og bygger ny butik: Her flytter den hen imens

Søndag den 11. oktober er sidste åbningsdag i Aldis dagligvareforretning på Nørre Allé 12 i Assens. Dagen efter går håndværkerne i gang med at rive den kun 14 år gamle ejendom ned og bygge en ny og moderne dagligvarebutik.
Annonce

Assens:  Dagligvarekæden Aldi lukker sin dagligvareforretning på Nørre Allé 12 i Assens søndag den 11. oktober - og flytter for en tid tilbage til sin tidligere forretning i Willemoescentret.

Her kommer Aldi til at dele parkeringsplads med Netto, der ligger lige overfor.

Som Lokalavisen allerede kunne oplyse i slutningen af maj, ønsker Aldi at opføre en hel ny discountforretning som erstatning for den nuværende dagligvarebutik, der åbnede for 14 år siden.

Når den sidste kunde har forladt Aldi-butikken på Nørre Allé 11. oktober, tømmes butikken for inventar, og nedrivningen af ejendommen går i gang for at gøre plads til den nye Aldi-butik.

- Vores nuværende butik har haft en rigtig fin udvikling gennem flere år, men butikken har ikke de fysiske forudsætninger for at kunne rumme Aldis nyeste koncepter. Vi glæder os derfor til at kunne tilbyde vores mange trofaste kunder en helt anden indkøbsoplevelse i den nye Aldi-butik i Assens, siger project manager Mads Hesseltholt Lynggaard fra Aldi Region Kolding.

Aldi i Assens lokker med 30 procent rabat på en lang række dagligvarer på den sidste åbningsdag, og Aldi forventer, at den nye dagligvareforretning på Nørre Alle 12 kan stå færdig til juni næste år.

Aldi etablerede sig i Assens i midten af 1980'erne, hvor den tyske dagligvarekæde byggede en discountforretning i Willemoescentret på hjørnet af Møllevej og Østergade. Her blev rammerne efterhånden for beskedne og dårlige, og Aldi valgte i 2006 stedet af flytte til sin nuværende placering på Nørre Allé 12. Nu er rammerne også dér blevet for små, og men Aldi bygger nyt på Nørre Allé. I de ni måneder byggeriet foregår, flytter Aldi tilbage til sin gamle forretning i Willemoesgården. Foto: Søren Plovgaard

Den nye butik bliver på 1200 kvadratmeter og med bredere indkøbsgange. Ejendommen opføres i mørke teglsten og med en stor åben glasfacade ud mod indgangspartiet. Fysisk rykkes butikken længere mod øst, men den vil stadigvæk ligge helt op mod skel til Fakta-forretningen, der er nærmeste nabo mod nord.


Vores nuværende butik har haft en rigtig fin udvikling gennem flere år, men butikken har ikke de fysiske forudsætninger for at kunne rumme Aldis nyeste koncepter.

Mads Hesselholt Lynggaard, Aldi Kolding


- Butikken kommer til at præsentere de nyeste koncepter med blandt andet en stor bagerafdeling, hvor vi bager friskt brød flere gange dagligt. Frugt og Grønt får ligeledes betydeligt mere plads, ligesom alle ferskvareområderne bliver opgraderet markant, fortæller Mads Hesseltholt Lynggaard, der også stiller kunderne  et mere inspirerende nonfood-område i udsigt.

Annonce

En del af et helt nyt forretningsområde

Den nye Aldi-butik indgår i et helt nyt udviklingsprojekt og forretningsområde, som firmaet Innovater A/S i Aarhus står bag i trekanten mellem af Nørre Allé, Fuglebakken og Vagtelvænget.

Forretningsejendommen på Vagtelvænget 1, der oprindeligt er opført som en Fakta-butik, må også lade livet i forbindelse med forretningsprojektet. Den nuværende lejer af ejendommen, Bjarne Kulavig, forbereder i disse dage en flytning af sin cykelforretning Fri Bikeshop til centrale forretningslokaler i Østergade 50 i Assens.

Håndværkere er i øjeblikket i gang med at montere køleanlæggene i den midlertidige Aldi-butik i Willemoescentret. Foto: Søren Plovgaard

Hele området rundt om Aldi-forretningen renoveres, der kommer flere parkeringspladser, der etableres ladestandere til elbiler, og det nuværende tankanlæg for også lov at blive på området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce