Annonce
Lokalavisen Assens

Amazing Christmas: Danmarks smukkeste julekoncert i Tobaksgaarden

Trioen Sinne Eeg, Andrea Pellegrini og Christina Boelskifte kan opleves ved julekoncerten i Tobaksgaarden i Assens tirsdag den 8. december. Foto: Thommy Frost
Julen synges ind i Tobaksgaarden i Assens tirsdag den 8. december.

Assens: Oftest må vi vælge genre, når vi går til koncert. Men i år har jazzsangeren Sinne Eeg, operasangeren Andrea Pellegrini og soulsangeren Christina Boelskifte valgt at give landets musikinteresserede en julegave i form af en koncert, der har det hele.

I juletiden nyder vi genhør med klassikere indenfor både klassisk, soul og jazz. Med tre vidt forskellige sangere samler Amazing Christmas det hele i én koncertoplevelse, der byder på både Händels Messias, Whitney Houston og Ella Fitzgerald. Det foregår i både kirker, kulturhuse og koncertsale.

Publikum kan til koncerten opleve klassiske toner, der giver gåsehud, kraftfuld soul der griber fat helt inde i sjælen og swingende jazz, man bare ikke kan sidde stille til. Og det hele leveres af tre af de dygtigste sangerinder i landet.

Andrea Pellegrini, Christina Boelskifte og Sinne Eeg synger normalt hver sin type musik, men ved denne lejlighed er de gået sammen med ét fælles mål, nemlig at give koncertgængerne en festlig koncert med en bred vifte af julens bedste sange.

Sangerne har hver sit område, men mødes også i flerstemmige og eksplosive arrangementer.

Trioen akkompagneres af pianisten Magnus Hjort og bassisten Thomas Fonnesbæk og trommeslageren Rasmus Lund.

Koncerten begynder klokken 20.

Annonce

De tre sangere

Sinne Eeg er uden tvivl Danmarks for tiden største jazzsangerinde. Hun har en omfattende turnévirksomhed udenfor landets grænser i bl.a. Kina, Japan, USA, Frankrig, Belgien samt Norge og Sverige.

Sinne Eeg har modtaget et væld af priser, blandt andre Ben Webster Prisen 2014, DR Jazz Prisen 2009, Dronning Ingrids Hæderslegat 2016, Jazz Special: Bedste album 2015, Holstebro Kommunes Musikpris 2007 samt fire gange Danish Music Award for årets bedste jazz-vokaludgivelse.

Andrea Pellegrini er en af landets mest efterspurgte og prisvindende mezzosopraner - både på opera- og koncertscenen. Hun debuterede på Det Kongelige Teater som Rosina i Barberen i Sevilla, hvorefter hun har sunget flere roller både der og på alle landets øvrige scener. Hun har modtaget Anmelderringens Musikpris og er blevet Reumert-nomineret til Årets Sanger.

Hun har i sin karriere interesseret sig særligt for at møde andre genrer og for at sparke den klassiske kunstart ud over rampen i nye sammenhænge som for eksempel med bandet TV2 til kronprinseparrets prisuddeling og her ved åbningen af koncerthuset Odeon i Odense sammen med guitarist fra D.A.D Jacob Binzer.

Christina Boelskifte regnes for at være en af de dygtigste soul- og gospelsangere i Danmark. Hun optræder ofte med bigbands og er forsanger i bandet Blast. Ofte optræder hun med Den Kongelige Livgardes musikkorps og i den forbindelse også for Hendes Majestæt Dronning Margrethe.

I 2016 modtog Charlotte Boelskifte et legat fra Dansk Populær Autore til at producere egne sange. Hun har også skrevet titelsangen ”We Move the World”, som stadigvæk følger Verdensholdet i gymnastik kloden rundt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Mere tryghed til Assens

Annonce