Annonce
Lokalavisen Assens

Ann-Mette Elten giver koncert i Assens

Ann-Mette Elten giver koncert i Vor Frue Kirke i Assens torsdag den 5. marts. Pr-foto
Torsdag den 5. marts er der koncert i Vor Frue Kirke i Assens med sangeren, der nok er mest kendt fra bandet På Slaget 12.
Annonce

Assens: Rotary i Assens har i år valgt at skrue lidt op for aktiviteterne - i hvert fald dem, der ligger ud over de faste mødeaftener.

Onsdag den 19. februar er Rotary arrangør af et foredrag med Simon Flening, som i Tobaksgaarden i Assens fortæller om sin tid i Siriuspatruljen i Østgrønland.

Torsdag den 5. marts er Rotary igen på banen med et arrangement - en koncert i Vor Frue Kirke i Assens med sangeren Ann-Mette Elten.

Hun er født i 1956 i Aalborg, og som 12-årig kom hun med i Frelsens Hær, hvor hun trådte sine musikalske barnesko og fik lov at synge i mange forskellige rammer - lige fra Aalborgs havneknejper til Tivolis Koncertsal i København.

Ann-Mette Elten fik sit store folkelige, musikalske gennembrud i midten af 1980'erne, hvor hun sammen med sin mand Niels Kirkegaard dannede bandet På Slaget på 12.

Hun indspillede for syv år siden sit første klassiske album, og Ann-Mette Elten har i alt solgt en million albums fordelt på 19 udgivelser - dels som solist og dels med På Slaget 12.

Sin debut i eget navn fik Ann-Mette Elten i 1999 med albummet "Refrain", der er fyldt med personlige favoritter blandt barn- og ungdommens Giro 413-klassikere i moderne arrangementer.

Ann-Mette Elten har turneret i flere end 30 år, og hendes smukke og klare stemme har høstet mange roser, når hun har sunget i de danske kirker. Ved koncerten i Assens vil hun blandt andet synge danske salmer i nye fortolkninger samt nogle af de største klassiske arier.

Koncerten i Vor Frue Kirke i Assens begynder klokken 19.30, og billetter kan bestilles på www.ticketmaster.dk eller købes hos Schreiners Bog & Idé i Assens.

De koster 195 kroner plus gebyr.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce