Annonce
Lokalavisen Assens

Assens fik en ny butik - og Annette fik nyt arbejde

Smilet var stort hos Annette Møller, da hun fredag havde første arbejdsdag som salgsassistent i den nyåbnede Harald Nyborg-butik på Dalvænget i Assens. Foto: Søren Plovgaard
Fredag slog Harald Nyborg A/S dørene op til sin nye butik på Dalvænget i Assens. Varehuset har skabt flere lokale arbejdspladser.
Annonce

Assens: Varehuskæden Harald Nyborg A/S har gjort sit indtog i Assens - og Anette Møller har samtidig gjort sit indtog hos Harald Nyborg.

Den 52-årige asseneser har sagt farvel til 30 års arbejde i sundhedssektoren og goddag til en helt ny stilling som salgsassistent hos harald Nyborg.

Iført firmaets kendte sorte og gule farver tog Annette Møller storsmilende mod de første kunder ved kassen fredag morgen.

- Jeg syntes, at det var tiden at få nogle nye udfordringer i mit liv efter at have arbejdet med det samme i 30 år. Jeg har faktisk haft lyst til at prøve noget nyt i mange år, og så er min mand Ulrik i forvejen indkøber i Harald Nyborg, så jeg tænkte, at det var nu, at jeg skulle tage springet, siger Annette Møller, der har været til oplæring i tre uger hos Harald Nyborg i Svendborg, så hun kunne være godt klædt på til sin nye arbejdsopgave.

Harald Nyborgs administrerende direktør Arne Gerlyng-Hansen var også til stede på åbningsdagen, og han kunne fortælle, at butikken i Assens har genereret arbejde til omkring 25 personer - heraf er en del unge på deltid.

En af dem er 20-årige Malene Nøttrup fra Turup. Hun blev student på Vestfyns Gymnasium i sommer og har valgt at tage et sabbatår.

Bag de obligatoriske mundbind gemmer sig Louise Raahauge Larsen (tv) og Malene Nøttrup. Louise Raahauge Larsen har fået en plads som kontorelev hos Harald Nyborg, mens Malene Nøttrup skal arbejde i butikken 25 timer om ugen. Foto: Søren Plovgaard

- Jeg er blevet ansat hos Harald Nyborg 25 timer om ugen, og det er jeg godt tilfreds med, siger Malene Nøttrup.

Der er også blevet et lønnummer til Louise Raahauge Larsen, 19 år og fra Aarup.

Hun stod fredag morgen klar til at servicere de mange kunder, der havde fundet vej til den nye butik.

- Men bagefter skal jeg ind og arbejde på konotoret, for jeg har nemlig været heldig at få en plads som kontorelev i firmaet, siger Louise Raahauge Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Netto kommer til Skallebølle

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Allstars i Assens

Annonce