Annonce
Lokalavisen Assens

Ung frisør er tilbage: Ibrahim fragter saks og salonspejle med til Assens

Ibrahim Jacobsen, 22 år, er for nylig vendt tilbage til Assens, hvor han tidligere har haft en frisørsalon. Denne gang har han åbnet forretning på Østergade 56. Foto: Signe Andersen
22-årige Ibrahim Jacobsen har åbnet frisørsalonen EBIL Frisør i Assens.

Assens: For 22-årige Ibrahim Jacobsen var tirsdag efter påske ikke - som for landets mange andre frisører - en genåbningsdag, men en reel første dag på arbejde i hans egen nye salon under navnet EBIL Frisør.

Det overskuelige prisskilt foran adressen på Østergade 56 i Assens annoncerer herreklip til 130 kroner, pensionistklip til 110 kroner og skæg for en 50'er. Tilsyneladende en attraktiv pris; en del kunder har i al fald lagt vejen forbi salonen i forbindelse med åbningen, siger Ibrahim Jacobsen:

- Det var en rigtig god åbningsdag, og der var mange mennesker her. Jeg har tidligere haft salon i Assens (under navnet Assens Frisør, red.), så der er mange, der kender mig allerede, og det kan jeg godt mærke nu, hvor jeg har åbnet ny forretning. Der er også venner, der har spurgt, om jeg ikke snart skulle åbne en salon igen.

Annonce

Slut med pendlerlivet

Den unge salonejer bor lige nu i Esbjerg, hvor han også havde hjemme, da han sidst drev frisørvirksomhed i Assens. På det tidspunkt pendlede han mellem de to havnebyer, men sådan bliver det ikke denne gang:

- Jeg flytter til Assens den 15. april. Det bliver godt. Assens er en dejlig by med en fin gågade og mange glade mennesker. Desuden har jeg familie her, forklarer Ibrahim Jacobsen, der er syrisk kurder og kom til Danmark for fem år siden.


Det var en rigtig god åbningsdag, og der var mange mennesker her

Ibrahim Jacobsen


Familien er ganske rigtigt lige i nærheden. Lidt længere nede ad Østergade, få skridt fra Ibrahim Jacobsens salon, ligger nemlig frugt- og grønthandleren Mellemøstmarked, der er ejet af hans far.

- Min far er også rigtig glad for, at vi kommer til at være tættere på hinanden nu, siger Ibrahim Jacobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Tyv klatrede op ad lygtepæl i kolonihave: - Det må være ærgerligt at aflevere en Mors Dag-gave, der er stjålet ...

Lokalavisen Assens

93-årige 'Mor Karen' blev overrasket med stor buket på Mors Dag: - Hun er mor til syv, bedstemor til 18 og oldemor til 21

Lokalavisen Assens

Heidi var tæt på at gå ned med stress igen: Nu vil hun hjælpe tidligere stressramte med at tage styringen i eget liv

Annonce