Annonce
Lokalavisen Assens

Assens Kommune - udfordret på egen succes

Lokaldebat: I den seneste tid har vi oplevet en flot stigning i huspriserne rundt omkring i Assens Kommune. Mange husejere oplever, at deres bolig stiger i værdi, og mange boliger bliver solgt hurtigere.

I Assens kommune er der ikke kun én by, som trækker 'læsset', men flere byer, som er attraktive og inde i en rigtig god udvikling.

Flere og flere byggegrunde bliver solgt eller forhåndsreserveret, og mange byer kan stort set melde udsolgt af byggegrunde.

Annonce

Vores succes med salg af byggegrunde skaber en ny udfordring. De næste år skal vi sørge for at følge med succesen, ellers taber vi kampen om øget bosætning til andre kommuner.


Flere og flere byggegrunde bliver solgt eller forhåndsreserveret, og mange byer kan stort set melde udsolgt af byggegrunde.

Jens Jakobsen.


Øget salg af byggegrunde skaber øget bosætning og større skatteindtægt i kommunekassen og dermed mere råd til velfærd. Vi snakker alle sammen om, alt det, vi vil gøre for vores børn, ældre og svag,e men det starter med at kunne tiltrække økonomisk stærke familier i kraft af attraktive byggegrunde.

Udvikling kommer ikke af sig selv - hvis byerne ikke har byggegrunde, taber vi momentum for øget bosætning. I øjeblikket har vi simpelthen alt for få byggegrunde i forhold til efterspørgslen, og det er en kæmpe udfordring.

Det er så afgørende, at vi får skabt nye attraktive byggegrunde i samarbejde med erhvervslivet, lokalråd og eksterne samarbejdspartnere, så vores lokalområder kan udvikle sig.

Vi skal have mange flere byggegrunde til salg. Vi skal skabe mere velfærd via bosætning. Vi må ikke gå i stå. Vi skal dyrke vores succes. Vi skal fremad lige nu og udnytte momentum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Tyv klatrede op ad lygtepæl i kolonihave: - Det må være ærgerligt at aflevere en Mors Dag-gave, der er stjålet ...

Annonce