Annonce
Lokalavisen Assens

Atter slag i bolledejen: Populær landsbybager åbner for fastelavnsbestillinger

Gitte Mosbjerg Heide bager alt bagværk til landsbybageriet hjemme i køkkenet, der er udstyret med ekstra ovne og køleskabe. Arkivfoto: Kim Rune
Annonce

Kirke Søby: Inden længe hvirvler melskyer løs i køkkenet hos Gitte Mosbjerg Heide og husbonden Jørgen Heide, når ægteparret genåbner Landsbybageriet Kirke Søby, der har været lukket siden december.

Genåbningen er en delvis en af slagsen: De brødflove må bestille varer i forvejen og derefter afhente dem lørdag den 13. februar i tidsrummet fra klokken 13 til klokken 15.

Udvalget tæller husets kerneboller fra frost, landsbyboller, kringle samt fastelavnsboller med creme og remonce. Bestillinger skal være bageriet i hænde senest den 7. februar.

Gitte Mosbjerg Heide fortæller, at genåbningen samtidig er en test af bestillingskonceptet:

- Måske bliver det vores koncept fremover. På den måde kan vi bedre forberede os og undgå at få alt for hurtigt udsolgt, så folk kommer til at køre forgæves herud, siger Gitte Mosbjerg Heide.

Landsbybageriet Kirke Søby holdt første gang åbent i bageriet på Kirke Søbyvej 56  lørdag 11. maj 2019, og siden er afsætningen bogstavelig talt gået som varm brød.

Der er rift om brødet, når Landsbybageriet Kirke Søby holder åbent i hjemmebageriet på Kirke Søbyvej 56. Arkivfoto: Kim Rune Jessen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce