Annonce
Lokalavisen Assens

Award: Specialøl fra Bryggeriet Vestfyen er indstillet til fornem pris

Denne Spring Ale, der er brygget for Lidl af Bryggeriet Vestfyen i Assens, er en af to nominerede øl i European Private Label Awards. Den anden er en Ginger Beer. Foto: Lidl
Annonce

Assens: To specialølmærker fra Bryggeriet Vestfyens Nordic Craft Beer-serie er blandet de nominerede, når branchemagasinet European Supermarket Magazine i år skal kåre de bedste produkter i detailhandlen i European Private Label Awards.

Det drejer sig om to Karlens specialøl Spring Ale og Ginger Beer, der sælges i supermarkedkæden Lidl.

Bryggeriet Vestfyen i Assens og Lidl indgik i slutningen af sidste år et samarbejde om en serie på fem specialøl, som Lidl i dag sælger under kædens eget navn Karlens.

Ølserien fra det vestfynske bryggeri er udviklet af bryggeriets brygmester Christoph Behnke.

Hos Bryggeriet Vestfyen bliver nyheden om nomineringen modtaget med store smil.

- Det er en stor anerkendelse, at vores specialøl bliver nomineret til European Private Label Awards. Øllene har vi udviklet sammen med Lidl og er resultatet af knap 12 måneders fælles eksperimenter og en lang række smagstest, hvor vi følte, at resultatet var af høj kvalitet og gav os en tro på, at de forskellige smage er noget danskerne vil elske, siger Thomas Hald Blouner, der er salgs- og marketingchef på Bryggeriet Vestfyen.

Han mener, at nomineringen er en indikator for, at bryggeriet udvikler sig i den rigtige retning.

- I samarbejdet med Lidl ligger der også muligheder uden for landets grænser, og denne anerkendelse, som er i tråd med vores egne planer om at komme ud på nye markeder, gør os fortrøstningsfulde om, at det også er realistisk, siger Thomas Hald Blouner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce