Annonce
Lokalavisen Assens

Benny måtte næsten opgive at finde lokaler: Nu åbner han øjenklinik i Vissenbjerg

Benny Jacobsen åbner øjenklinik i Vissenbjerg. Her holder han et modeløje i hånden. Foto: Anna Synowiec Jacobsen
Det tog næsten et halvt år for øjenlæge Benny Jacobsen at finde egnede lokaler i Assens Kommune, men det lykkedes. 2. februar åbner han Jacobsens Øjenklinik i Vissenbjerg.
Annonce

Vissenbjerg: Da der blev et ydernummer som øjenlæge ledigt i Assens Kommune, var Benny Jacobsen, som i syv år har været ansat på OUH som speciallæge i øjensygdomme, ikke længe om at slå til.

Men det viste sig at være mere vanskeligt end som så at etablere sig på Vestfyn. Den 44-årige øjenlæge skulle bruge mellem 200 og 250 kvadratmeter til sin klinik i stueetagen, med et vist antal rum og uden det store renoveringsbehov, og fra maj til september ledte han forgæves i alle kommunens større byer.

Endelig, i september 2020, fandt han lokaler på Østergade 11B i Vissenbjerg, hvor der tidligere har ligget en tandlæge. Nu kan Benny Jacobsen se frem til at åbne sin klinik, Jacobsens Øjenklinik, om ganske få dage.

- Jeg er spændt, for det er et kæmpe projekt. Jeg glæder mig ufatteligt meget til at åbne den 2. februar. Til at undersøge folk og hjælpe dem med deres problemer. Det var jo derfor, jeg oprindeligt blev læge, lyder det fra Benny Jacobsen.

Han kommer fra Færøerne, og har boet i Danmark siden 1999. I 2006 blev han uddannet læge, og i 2013 blev han speciallæge på OUH, hvor han især har arbejdet med nethindens sygdomme, heriblandt aldersforandringer og sukkersygeforandringer på nethinden.

- Men jeg har været omkring alle øjensygdomme og er vant til at behandle både akutte og kroniske lidelser, fortæller den 44-årige øjenlæge.

Annonce

Overvejede klaver i venteværelset

Han åbner sin klinik med to ansatte, en optiker og en sygeplejerske, som begge har arbejdet med øjensygdomme på OUH.


Den opfylder alle behov. Der er masser af forskellige rum, det er handicapvenligt og nyrenoveret. Der er masser af plads i venteværelset, både luftigt og coronavenligt, så patienterne ikke behøver sidde tæt.

Benny Jacobsen, om sin nye klinik i Vissenbjerg


Benny Jacobsen ser frem til at kunne åbne dørene for patienter. Klinikken er blevet præcis som han ønskede sig.

- Den opfylder alle behov. Der er masser af forskellige rum, det er handicapvenligt og nyrenoveret. Der er masser af plads i venteværelset, både luftigt og coronavenligt, så patienterne ikke behøver sidde tæt, nævner han.

Benny Jacobsen får ikke langt på arbejde, da han bor i Vejrup nær Blommenslyst sammen med sin kone og tre børn. Når han ikke behandler øjenpatienter, lytter han til og spiller musik.

På OUH spillede han i band sammen med andre læger på øjenafdelingen.

- Vi var ret gode, griner den 44-årige øjenlæge, som spiller trommer og lidt guitar.

Faktisk havde han overvejet at sætte et klaver op i venteværelset hos Jacobsens Øjenklinik, og lokke nogle venner fra musikkonservatoriet til at spille en times tid nu og da.

- Men det ville nok blive for meget. Folk vil nok gerne have fred og ro, mener Benny Jacobsen ved nærmere eftertanke.

Jacobsens Øjenklinik

Du finder Jacobsens Øjenklinik på Østergade 11B i Vissenbjerg. I klinikken arbejder øjenlæge Benny Jacobsen, optiker Charlotte Melsen og sygeplejerske Maja Rask.

Klinikken har åbent 8.30 til 15.30 alle dage undtagen torsdag, hvor den først lukker 17.30.

Du kan blive henvist til øjenklinikken fra din læge eller selv bestille en tid på tlf. 69162627.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce