Annonce
Lokalavisen Assens

Benzin i blodet: Hans samler på biler og reparerer alt

Hans Nielsen, indehaver af HN Auto i Gummerup, kan fejre 10 års jubilæum 1. april. Foto: Lærke Bjørn Bang
Hans Nielsen, indehaver af HN Auto i Gummerup, fejrer 10 års jubilæum 1. april. Han reparerer alt og nyder kontakten med kunderne.

Gummerup: "Kom tilbage til mig, jeg elsker kun dig." Danseorkestrets velkendte melodi flyder ud ad højtalerne hos HN Auto, hvor Hans Nielsen er i færd med at reparere en mørkeblå personbil, der har fået trykket højre side af forskærmen.

- Jeg har altid haft meget at lave. Jeg laver alt. Ikke bare biler, men også scootere, plæneklippere og gamle vogne, der skal svejses sammen, fortæller Hans Nielsen, som har drevet autoværksted på Klaregade i 10 år til 1. april.

Han blev udlært som karosserismed i Verninge, hvor hans storebror havde autoværksted, og har siden arbejdet i Grønnemose, men for 10 år siden tog han springet og åbnede sin egen virksomhed.

- Det er noget andet end et almindeligt arbejde. Man snakker meget med kunderne, og det kan jeg godt lide. Det er hyggeligt, siger Hans Nielsen, som tilbringer mange af døgnets timer i værkstedet.

Annonce

Saab, folkeræs og en god middag

Han har en særlig interesse for Saab-biler, som han specialiserede sig i, da han stod i lære. Interessen er så stor, at han ejer omkring 35 biler af mærket, som han går og reparerer på, når han kan finde tid til det.


Jeg skal spise en god middag med min kæreste og et par venner.

Hans Nielsen, indehaver af HN Auto i Gummerup


- Jeg kan godt lide at gå og skrue i det og se, om det kan komme til at virke, lyder det fra Hans Nielsen, som tidligere har kørt folkerace.

Hans Nielsen er 48 år og skilte sin første bil fra hinanden, da han var 14 år. Interessen for biler og motorer har varet ved siden. Foto: Lærke Bjørn Bang

Folkerace minder om hvad du kan se i tv-programmet Zulu Djævleræs, men den største forskel er, at man i folkeræs ikke må køre ind i hinanden, lyder det fra Hans Nielsen, som ikke har kørt i en årrække på grund af manglende tid.

Det skarpe hjørne for HN Auto fejres i stilhed på grund af coronasituationen. Men 10 års jubilæet skal markeres privat, fortæller han.

- Jeg skal spise en god middag med min kæreste og et par venner, siger Hans Nielsen.

Hans Nielsen er en samler. I en lade har han 35 Saab-biler stående, og på sit værksted har han hængt metalskilte op, som han finder på loppemarkeder og andre steder. Han har mange skilte stående, som endnu ikke er hængt op. Foto: Lærke Bjørn Bang
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce