Annonce
Lokalavisen Assens

Bilejer tog video: Hvorfor er der savsmuld på min bil?

På forruden kan man tydelig se rester af savsmuld eller måske hø eller halm på Ronny Frederiksens Polo. Privatfoto
33-årige Ronny Frederiksen fra Snave undrede sig onsdag morgen over, at det kun var den ene af hans fem biler, der var dænget til med savsmuld.
Annonce

Snave: - Jeg synes, det hele virker meget mystisk.

Sådan lyder det fra 33-årige Ronny Frederiksen fra Snave.

Onsdag morgen gik Ronny Frederiksen som sædvanligt ud i sin indkørsel på Snavevej 34 for at tage sin Polo 9N til Odense, hvor han arbejder som karosseritekniker.

Her bemærkede Ronny Frederiksen straks , at bilen var overdænget med savsmuld eller halmrester.

- Det var temmelig træls, for jeg fik bilen nylakeret i december sidste år og omlakeret for blot fire uger siden. Men det mest mystiske er, at jeg har fire andre biler holdende udenfor min ejendom, og det er ikke gået ud over nogen af dem. En sort stationscar, der holdt få meter fra min Polo, er der slet intet at se på, siger Ronny Frederiksen.


Det var temmelig træls, for jeg fik bilen nylakeret i december sidste år og omlakeret for blot fire uger siden

Ronny Frederiksen


To andre borgere i Snave-området har i en lokal facebookgruppe givet udtryk for at have oplevet noget lignende med deres biler onsdag morgen.

Ronny Frederiksen frygter, at der er tale om et trick, som tyve benytter sig af.

- Der har tidligere været lagt dåser ud i min indkørsel. Gerningsmænd holder så øje med, om dåserne bliver fjernet, for på den måde kan de se, om der er nogen hjemme. Måske er det noget lignende, der er på spil her med bilerne. Jeg synes i hvert fald, at det hele virker meget mystisk, siger Ronny Frederiksen.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Allstars i Assens

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Se fanbrevet til brygmesteren i Assens: - Efter en halv porter begynder jeg at nynne - efter en hel er verden smukkere...

Annonce