Annonce
Lokalavisen Assens

Brand i baghus: Slukket med haveslange, inden brandvæsenet nåede frem

Brandvæsenet rykkede ud til Damgade i Assens lørdag aften, og man har formentlig fundet årsagen til branden.
Annonce

Assens: Beredskab Fyn rykkede talstærkt ud, da der lørdag aften ved 21-tiden indløb melding om, at der var ild i en bygning på Damgade i Assens.

Branden tiltrak et større opbud af mennesker, og indsatsleder Jørgen Krog oplyser, at det brændte i en tagkonstruktion på et baghus, der fungerer som et slags lager.

Ilden havde fået fat i noget taghæng og lægter på taget, men der var umiddelbart ikke sket den store skade på selve bygningen, da beboere selv havde taget brandbekæmpelsen i egen hånd.

- Vi efterslukkede kun. Man havde nået at slukke det meste med en haveslange, men vi gik det igennem med termisk kamera for at se, om der skulle være mere tilbage, fortæller indsatslederen, der var på stedet i under en time.

Jørgen Krog oplyser, at en person havde været i gang med en ukrudtsbrænder tidligere på eftermiddagen, og man mistænker det som årsag til branden.

Han kommer med et godt råd:

- Man skal passe på med de der ukrudstbrændere, og man skal sørge for at vande bagefter, hvis man har brugt den tæt på bygninger, siger indsatslederen.

Brandvæsenet rykkede lørdag aften ud til Damgade. Foto: Søren Plovgaard.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Røde Kors samler ind

Lokalavisen Assens

Cirkus i byen

Annonce