Annonce
Lokalavisen Assens

Butik Hyggeli flytter - men kun 25 meter

Dorthe Sarning åbnede butik Hyggeli i marts 2017. Nu har hun brug for mere butiksplads og lager, og det er baggrunden for, at hun i næste måned rykker over gaden til et nyt og større lejemål i Østergade 25. Foto: Søren Plovgaard
Livsstilsforretningen Hyggeli i Assens har brug for mere plads. Til januar flytter indehaver Dorthe Sarning sin butik over på den modsatte side af Østergade.
Annonce

Assens: Der sker hele tiden rokader i forretningslivet i Assens.

Nye forretninger åbner, andre lukker, og så er der nogen der flytter.

Efter næsten tre år forretning i Østergade 30 i Assens flytter livsstilsbutikken Hyggeli til januar over i nye og større lokaler i Østergade 25, hvor Røde Kors' genbrugsbutik havde adresse indtil for et par uger siden.

Dorthe Sarning åbnede Hyggeli i marts 2017, og efter nogle gode år er hun nu kommet i bekneb for plads.

- Vi har ikke noget baglokale, så vi bruger andensalen i ejendommen som lager. Og det er altså lidt af bøvlet for sådan nogle damer som os med lidt ondt i ryggen at slæbe varer op og ned fra lageret. Det kan vi ikke længere holde til, siger Dorthe Sarning.

Hun er glad for at drive butik midt på hovedgaden i Assens. Dorthe Sarning har tidligere haft butikken Emilie på strøget i Viborg, men hun fortæller, at omsætningen i Assens-butikken klart overstiger den, hun havde i den noget større midtjyske by.

- Det har været vigtigt for mig, at Hyggeli kunne bevare sin placering så tæt som muligt på der, hvor den ligger nu. Jeg tror, at byens udvikling kommer til at foregå omkring havnen, så det er helt perfekt at være i denne ende af byen. I min butik er jeg også rigtig glad for hotellets og campingpladsens gæster, for de kommer altid forbi her, siger Dorthe Sarning, der også havde kigget på lokalerne i den tidligere Expert-forretning et par hundrede meter længere oppe ad Østergade.

Thomas Vestmark fra firmaet Vestmark A/S ejer ejendommen i Østergade 25, hvor Røde Kors' genbrugsbutik havde adresse i flere år. Nu har han frem til jul åbnet en satellitbutik i lokalerne. Foto: Søren Plovgaard
Annonce

Vestmark-satellit

Det er ægteparret Marianne og Thomas Vestmark, der ejer ejendommen i Østergade 25, som i næste måned får et Hyggeli-skilt op på facaden. De købte for flere år siden byejendommen af isenkræmmer Ole Mikkelsen.

Marianne og Thomas Vestmark åbnede i foråret møbelforretningen Vestmark i den tidligere Jysk-forretning i Nørre Allé i Assens. På Black Friday valgte de at åbne en satellit-butik med møbler og julegaveartikler i de tomme butikslokaler i ejendommen i Østergade 25.

- Jeg kunne ikke holde ud at se, at der var brunt papir for butiksvinduerne, så nu holder vi åbent i butikken til og med den 23. december, siger Thomas Vestmark.

Flytningen af butik Hyggeli kommer til at ske over en weekend, og derfor holder Hyggeli kun lukket mandag den 20. januar. Dagen efter er Dorthe Sarning og personalet klar til at byde kunderne indenfor i en ny og større butik.

Og Dorthe Sarning lover, at den også nok skal blive hyggelig ...

Brødtekst

Butik Hyggelis nuværende lokaler i Østergade i Assens. Tirsdag den 21. januar åbner Hyggeli i nye og større lokaler i Østergade 25. Foto: Søren Plovgaard
Forretningsejendommen i Østergade 25, som Marianne og Thomas Vestmark ejer. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Ændringer hos kirken

Annonce