Annonce
Lokalavisen Assens

Butikschef efter vandskade: Det skal nok gå

Butikschef Henrik Nylandssted med det skadesramte forretningslokale i baggrunden. Det er nu ved at blive sat i stand. Foto: Søren Plovgaard
Annonce

Assens: Ansatte og kunder hos tøjforretningen Din Tøjmand i Assens må i øjeblikket væbne sig med en lille smule tålmodighed.

Halvdelen af butiksarealet er nemlig lukket af for tiden.

- Vi har haft en vandskade i lejligheden over butikken, så nu skal det hele sættes i stand, fortæller butikschef Henrik Nylandssted.

Vandskaden opstod for et par uger siden, og Din Tøjmand har måttet flytte en del om i butikken på grund af de uheldige omstændigheder. Det har desuden været nødvendigt at kassere en del af tøjvarerne, fordi de var mærkede efter vandskaden.

- Vi har fundet plads til de mest aktuelle varer i den resterende del af butikken, og så længe det er godt vejr, stiller vi også en del af vores varer ud på gaden, så det skal nok gå, siger Henrik Nylandssted.

Han tør ikke lægge sig fast på, hvornår håndværkerne er færdige med arbejdet og Din Tøjmand igen kan tage det berørte butikslokale i brug.

- Men der går nok en måneds tid, mener Henrik Nylandssted.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Klumme: - Jeg kan naturligvis godt følge, at det skaber en vis ulighed, hvis Louises forældre hyrer Medina til at komme og optræde med popcorn-maskiner og lysshow

Annonce