Annonce
Lokalavisen Assens

Campingejer: - For pokker det har været en god sommersæson

Bestyrer på CampOne Assens Strand, Christian Skytte Blaabjerg. Foto: Søren Plovgaard
Annonce

De seneste dages vejrudsigter har ikke budt på meget andet end regn og blæsevejr, og det er ikke ligefrem noget der inviterer til teltture i det fri. Sådan har det heldigvis ikke været hele sommeren, og for campingpladsen CampOne Assens Strand, der ligger smukt ud til vandet i Assens, har sommeren i år været over alle forventninger.

- For pokker det har været en god sæson. Vi ligger omkring 20-25 procent over omsætningen fra sidste år. Problemet for os er faktisk, at vi kunne have fordoblet i forhold til sidste år, hvis vi havde haft mere plads. Vi mangler stadig at få lov til at bruge noget af det plads, som vi har købt og betalt, og det er godt nok træls, fortæller bestyrer på CampOne Assens Strand, Christian Skytte Blaabjerg, og henviser til en sag mellem campingpladsen og Assens Kommune, som CampOne vandt sidste år.

Annonce

Mange nye campister

En normal sommersæson plejer for CampOne at stilne af i uge 32, men i år var campingpladsen på grund af det exceptionelt gode vejr, fuldt booket helt frem til udgangen af uge 33, dette på trods af sommerens omskiftelige vejr og manglende udenlandske turister.

- Vi mangler de udenlandske turister, for normalt har vi rigtig mange hollændere og tyskere, men omvendt har der været rigtig mange danskere i år, og også rigtig mange nye campister, som har været ude og investere i et telt eller en campingvogn, siger Christian Skytte Blaabjerg.

CampOne Assens Strand holder åbent for campister helt frem til slutningen af skolernes efterårsferie i uge 42, hvor det efterfølgende kun er de otte campinghytter der kan lejes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Røde Kors samler ind

Lokalavisen Assens

Cirkus i byen

Annonce