Annonce
Lokalavisen Assens

Carsten er flyttet ind i handelsgaden: Ny mægler i byen

Carsten Augustinus er ny erhvervsmægler i Assens. Foto: Martin Kloster

Assens: Byen har fået en ny mægler. En erhvervsmægler.

Det er 67-årige Carsten Augustinus, som har åbnet nyt mæglerkontor i Østergade 4 på Torvet lige ved pølseboden, hvor der før var et mindre galleri. Firmaet bærer hans navn - og det er slet og ret Erhvervsmægler Carsten Augustinus.

- Jeg havde forretning i Middelfart. 1. december flyttede vi selv (ham selv og hustruen Hanne, red.) til Assens. Vi havde en andelsbolig i Middelfart, der blev solgt til et boligselskab. 'Hvor skal vi så bo henne'?, spurgte Carsten Augustinus og hustruen sig selv.

Der var ikke noget i Middelfart, de syntes om. Så de rettede blikket mod Assens og faldt for en andelsbolig på Græsholmvænget, de er flyttet ind i. Der er udsigt til vandet og det kunne de ikke sige nej til, smiler mægleren.

Annonce

Tidligere fodboldommer

Carsten Augustinus flyttede derfor også sit mæglerkontor til Assens. Han blev først tilbudt et kontorlokale ude i Erhvervspark Assens. Men Carsten Augustinus ville hellere være tættere på handelslivet i handelsgaden. Så da han så lokalet var ledigt i Østergade, slog han til og lejede sig ind.

- Nu er jeg i byen. Så er jeg mere synlig, mener erhvervsmægleren.


Jeg har valgt ikke at gå på pension, fordi jeg stadig synes, jeg er rørlig. Og mit arbejde interesserer mig meget

Carsten Augustinus, erhvervsmægler.


99 procent af hans ejendomsportefølje er erhverv, fortæller han. Han har været selvstændig mægler i tre og et halvt år. Tidligere var han ved en kæde. Han formidler ejendomme og lokaler til erhverv i alle kategorier; butikslokaler, erhvervslokaler, kontorejendomme, bolig- og erhvervsejendomme. Fyn og Sydjylland er hans primære områder.

Carsten Augustinus skal altså ud og løbe markedet i Assens op nu. Men han er vant til at løbe meget, da han er tidligere fodbolddommer gennem 25 år i Serie 1. I dag er Carsten Augustinus, der er født i Ubberud ved Odense, blevet 67 år og derfor i pensionsalderen. Men han vil ikke på pension.

- Jeg har valgt ikke at gå på pension, fordi jeg stadig synes, jeg er rørlig. Og mit arbejde interesserer mig meget. Jeg kan godt lide at arbejde med mennesker og komme ud og besøge folk, siger den nye erhvervsmægler i byen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Fodboldfitness for alle

Lokalavisen Assens

Mere tryghed til Assens

Annonce