Annonce
Lokalavisen Assens

Charlotte på Tværvej

Kosmetolog Charlotte Bjerrehus er glad for at være i Haarby, hvor hun efterhånden har fået skabt sig en god og trofast kundekreds. - Fyn er det sted i mit liv, hvor jeg har følt mig mest tilpas, siger hun. Foto: Søren Plovgaard
Kosmetolog Charlotte Bjerrehus etablerede for et år siden klinik på Tværvej i Haarby. Hun udvider næste år klinikken med akupunktur.
Annonce

Haarby: Det er efterhånden et år siden, at kosmetolog Charlotte Bjerrehus etablerede klinik på i Haarby i lokaler i en villa på Tværvej 1 lige midt i den driftige sydvestfynske handelsby.

Charlotte Bjerrehus har i to år været i et kæresteforhold med villaens indehaver Henrik Lund, og så var der ikke langt fra tanke til handling.

Charlotte Bjerrehus driver i forvejen en kosmetologklinik på Munkerisvej i Odense, så da muligheden bød sig for også at åbne en klinik i Haarby, slog Charlotte Bjerrehus til i december sidste år.

Charlotte Bjerrehus er 54 år og stammer fra Skive. Hun har arbejdet inden for skønhedsbranchen i otte år og været selvstændig kosmetolog i seks år.

I flere år drev Charlotte Bjerrehus også en tøjforretning i Fredericia, men et besøg hos en kosmetolog førte hende ind i sin nuværende branche.

Charlotte Bjerrehus har dervet klinik på Tværvej 1 i Haarby i snart et år. Foto: Søren Plovgaard

Charlotte Bjerrehus har foreløb valgt at holde åbent i klinikken i Haarby på torsdag og fredag samt på lørdage efter aftale.

Hun tilbyder en lang række af ansigts- og kropsbehandlinger - blandt andet diamantslibninger af huden og frugtsyrebehandlinger, hvor man nærmest tvinger huden til at gå ind og forny sig.

Også pedicure og manicure står på listen over behandliger.

- Jeg er ikke fodplejer, så det er mest som velværebehandlinger, at jeg ordner fødder og negle, fortæller Charlotte Bjerrehus.

Hun farver også bryn og vipper og fjerner hår i ansigt og på ben - men kun til bikinilinjen.

Charlotte Bjerrehus er i øjeblikket ved at uddanne sig til akupunktør.

Uddannelsen indebærer, at hun gennemgår 350 lektioner på Massørskolen i Odense samt foretager 100 behandlinger, før hun står med sit eksamensbevis i hånden.

Charlotte Bjerrehus i sin klinik, hvor hun tilbyder en lang række ansigts- og kropsbehandlinger.Foto: Søren Plovgaard

- Det er hårdere uddannelse, end jeg på forhånd havde regnet med, indrømmer Charlotte Bjerrehus.

Hun forventer at være færdiguddannet som akupunktør til december næste år.


Haarby og omegn har taget pænt imod mig, og jeg har allerede fået opbygget en god kundekreds

Charlotte Bjerrehus


- Så udvider jeg min klinik her i Haarby med et lokale ved siden af, hvor der skal være reception og akupunktur, siger Charlotte Bjerrehus.

Hun er glad for at arbejde i Haarby.

- Haarby og omegn har taget pænt imod mig, og jeg har allerede fået opbygget en god kundekreds. Haarby er en hyggelig by, hvor man er åbne for nye tiltag. Jeg føler mig i hvert tilfælde godt tilpas i byen, siger Charlotte Bjerrehus.

Kosmetolog Charlotte Bjerrehus

Charlotte Bjerrehus driver kosmetologklinik på Tværvej 1 i Haarby og på Munkerisvej 17 i Odense.

I Haarby har klinikken åbent på torsdag fra klokken 10 til klokken 18 og fredage fra klokken 9.30 til klokken 16.30. Lørdag holdes åbent efter aftale.

Du kan læse mere om klinikken på www.bjerrehuscharlotte.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Netto kommer til Skallebølle

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Allstars i Assens

Annonce