Annonce
Lokalavisen Assens

Christian blev årets bedste kammerat

Christian Godsk Andersen (t.h.) får her overrakt vandrepokalen af Peter Johan Olsen som bevis på, han er Årets Kammerat hos Syngedrengene ved Vor Frue Kirke i Assens. Foto: Privat/Syngedrengene ved Vor Frue Kirke/Søren Kappendrup

Pokalen som Årets Kammerat af herresangere i Danmarks ældste drengekor gik i år til Christian Godsk Andersen, som går i 3.g på Vestfyns Gymnasium. Det skriver koret ved Vor Frue Kirke til avisen.

Christian Godsk Andersen har været medlem af Syngedrengene siden 2010 og beskrives som en "dygtig og ansvarsfuld sanger", mens korkammeraterne også beskriver ham som "social, venlig, og god til at tage initiativer, få ting til at ske og til at få alle med". Med prisen fuglte vandrepokalen. Pokaloverrækkelsen skete i forbindelse med Syngedrengenes 165-års fødselsdagsfejring for nylig "på hjemmebanen" Vor Frue Kirke i Assens. Årets Kammerat 2019, Peter Johan Olsen fra Assens, videregav vandrepokalen til Christian Godsk Andersen.

Frøbjerg Festspil får ny koreograf med international erfaring, lyder det i en pressemeddelelse, som er tikket ind til redaktionen.

Det bliver koreograf Mette Helene Schmidt Sørensen. Hendes opgave er at guide de medvirkende i ”Midt om natten”, hvilket sker gennem dansetrin og bevægelser, når prøverne snart starter op til årets festspil.

Kunstnerisk leder og instruktør Carsten Friis kalder det i samme forbindelse for et scoop. Mette Helene Schmidt Sørensen er fra Odense og uddannet professionel danser i London.

Frøbjerg Bavnehøj. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Og nu vi er ved Frøbjerg, så kom det i sidste uge frem, at Frøbjerg Bavnehøj, kendt som Fyns højeste punkt på 131 meter, i virkeligeden slet ikke er så høj, kunne DR Fyn fortælle. Ifølge kanalen, så har landinspektør Steen Nørgaard haft sit måleudstyr i brug, og han får højden fra bunden til toppen til at være 130,06 meter. Så bare ægerligt, hvis du lige gik og troede, du havde været 131 meter over havets overflade ...

Ulla Christine Christensen (t.v.) modtog prisen som vinder af den såkaldte Bog-Bingo hos Assens Bibliotekterne. Her modtager hun prisen af bibliotekar Heidi Mørch. Foto: Privat/AssensBibliotekerne

Årets vinder i AssensBibliotekernes såkaldte Bog-Bingo blev Ulla Christine Christensen fra Vissenbjerg. Det fortæller bibliotektet i en pressemail.

Den heldige vinder vandt en stor bogpakke, som blev overrakt af bibliotekar Heidi Mørch forleden. Bog-Bingo går ud på, at man i løbet af året læser en bog inden for 16 kategorier. Bingopladen har tilsvarende 16 felter, og i hvert felt skriver man så forfatter og titel.

Der er også et Bog-Bingo igen i år. Læs mere på AssensBibliotekernes hjemmeside.

Hanne Andersen er formand for Hjerteforeningens afdeling i Assens. Arkivfoto: Morten Rode

Hanne Andersen, som er formand for Hjerteforeningens afdeling i Assens, fortæller, at der er blevet holdt - denne en virtuel en grundet situationen med Covid-19 - generelforsamling

Bestyrelsen ser nu efter konstitueringen således ud: Hanne Andersen, formand (Assens), næstformand Helle Dalsgaard (Tommerup St.) kasserer Troels Beck (Skalbjerg), sekretær Inge Lise Henriksen (Tommerup St.) og menigt medlem Ruth Eilstrup (Kaslunde).

Hos erhvervsforeningen Udvikling Assens har man de sidste fire år kåret - næsten hver måned - månedens virksomhed. Det gør man fortsat, men nu på en ny måde: Nu kigger Udvikling Assens specifikt på, hvilke virksomheder, der gør noget særligt for miljø og klima.

"Fra nu af kårer vi ikke længere Månedens virksomhed – nu kårer vi Månedens bæredygtige virksomhed", skriver erhvervsforeningen, hvor Kristine Lawaetz Lyngbo er direktør, i deres nyhedsbrev. Og månedens virksomhed blev Assens Fjernvarme, hvis administrerende direktør er Marc Roar Hintze.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Fodboldfitness for alle

Lokalavisen Assens

Mere tryghed til Assens

Annonce