Annonce
Lokalavisen Assens

Christina fra Bentes Tøjhus: - Vi har solgt masser af garn

Indehaver af Bentes Tøjhus i Vissenbjerg, Christina Rasmussen. Foto: Daniel Kofoed
Annonce

Vissenbjerg: Når man tænker på sommerferie og sommersol, tænker man næppe på tykke hjemmestrikkede sweatre og veste. Men sommeren 2020 har heller ikke været som så mange andre somre.

Hos Bentes Tøjhus på Vestergade i Vissenbjerg sælger de ud over tøj også garn, og indehaver af butikken, Christina Rasmussen, har oplevet et markant øget salg af garn og strikkeartikler i forhold til tidligere.

- Under corona blev det jo lige pludselig et hit for rigtig mange, og især unge, at strikke veste, så vi har jo fået sat en masse nybegyndere i gang med strikkepindene, fortæller Christina Rasmussen ivrigt og lover, at hun gerne vil hjælpe kunderne med et par strikkefifs.

- Vi hjælper rigtig gerne folk i gang med strikketøjet, når de har været her og købe garn.

Annonce

Stabil sommer

Selvom Bentes Tøjhus har oplevet, at flere kommer for at købe garn og strikkeopskrifter, er omsætningen i butikken ikke markant anderledes end forrige sommer. Hverken vejr eller coronavirus har haft en negativ effekt på omsætningen, og der har stadig været nye ansigter inde og handle i butikken, der både sælger tøj til damer, herrer og børn.

- Terrariet (i Vissenbjerg, red.) har jo været meget besøgt i år, og nogle af de gæster kommer jo også og handler hos os. Og der har jo også været mange nede på Vissenbjerg Storkro, som lige kommer forbi butikken.

På trods af sommerens omsætning der har været som den plejer, fortsætter det øgede salg af garn. Og det på trods af at landet på mange måder er åbnet op igen, og sommerferien for de flestes vedkommende er veloverstået. Ifølge butiksindehaver Christina Rasmussen er det ikke så mærkeligt, for ifølge hende slipper man ikke pindene igen, når man først er gået i gang med at strikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Røde Kors samler ind

Lokalavisen Assens

Cirkus i byen

Annonce