Annonce
Lokalavisen Assens

Corona: Forening aflyser stor gymnastikweekend i Arena Assens

Sådan kunnet det have set ud i Arena Assens i weekenden den 21. og 22. marts. Men Assens Gymnastikforening har måttet aflyse sin årlige gymnastikopvisning og det store DGI-stævne, som man skulle have holdt for femte år i træk. Foto: Anne Hansen
Assens Gymnastikforening har valgt at aflyse det store DGI-stævne lørdag den 21. marts og foreningens egen opvisning dagen efter.
Annonce

Assens: Der var lagt op til en festlig gymnastikweekend i Arena Assens lørdag den 21. og søndag den 22. marts.

Men på grund af risikoen for COV19-smitte har Assens Gymnastikforening valgt at aflyse gymnastikarrangementerne begge dage. Det oplyser gymnastikforeningens stævneleder Vibeke Madsen.

Lørdag gjaldt det DGI's store stævne, som Arena Assens skulle have lagt gulv til om lørdagen. Og søndag var der lagt op til Assens Gymnastikforenings årlige gymnastikopvisning for foreningens mange hold - en begivenhed, som både børn og forældre altid ser meget frem til at deltage i.

- DGI har valgt at aflyse alle deres arrangementer den kommende tid, og så har vi valgt, at vi heller ikke vil gennemføre vores egen gymnastikopvisning, siger Vibeke Madsen.

Hun tilføjer, at alle Assens Gymnastikforenings egne hold på årets sidste træningsdag vil gennemføre egne opvisninger som afslutning på sæsonen.

- Her er forældrene selvfølgelig velkomne til at komme og se på, siger Vibeke Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce