Annonce
Lokalavisen Assens

Cykelforretning i gearskifte: Flytter ind på hovedgaden i Assens

Bjarne Kulavig har drevet cykelforretning i Assens i otte år. Efter syv år med butik og værksted på Vagtelvænget 1 er han klar til at flytte ind i nye lokaler på hovedgaden i Assens efter sommer. Foto: Søren Plovgaard
Bjarne Kulavig flytter efter sommer sin cykelforretning Fri Bikeshop fra Vagtelvænget til den tidligere Expert-butik i Østergade 50.
Annonce

Assens: Cykelforretningen Fri Bikeshop forlader forretningslokalerne på Vagtelvænget 1 og flytter ind i den tidligere Expert-forretning i Østergade 50 i Assens.

- Jeg skal være ude af forretningen senest den 30. september, fortæller indehaver Bjarne Kulavig, der i syv år har boet til leje hos Rungsted Detail ApS.

Ifølge Bjarne Kulavig har Rungsted Detail ApS solgt ejendommen til det århusianske projektudviklingsselskab Innovater, der har store og aktuelle planer med området omkring Aldi-supermarkedet i Nørre Allé. Ejendommen på Vagtelvænget 1 indgår i planerne, og derfor skal bygningen jævnes med jorden.

Han startede i 2012 cykelforretningen Fri Cykler sammen med sin kone Maibritt på Dalvænget i Assens i den forretningsejendom, hvor Blå Kors' genbrugsforretning nu holder til. Dengang fortalte Bjarne Kulavig, at man gerne ville tættere på byen, og man fandt nye lokaler på Vagtelvænget 1, efter bilreservedelskæden Mekonomen flyttede fra byen i marts 2013. Nogle måneder inden skifte cykelforretningen navn til Fri Bikeshop og blev en del af den landsdækkende cykelforretningskæde.

Nu skifter Bjarne Kulavig igen gear og rykker endnu tættere på bymidten.

-

Jeg har været superglad for at drive cykelforretning på Vagtelvænget. Men jeg glæder mig også til at flytte ind i de nye forretningslokaler i Østergade, hvor jeg kommer helt tæt på byen.

Bjarne Kulavig.

Annonce

Er kommet godt igennem krisemåneder

Han har indgået et lejemål med Vinh Quang Tran, der driver restaurant Frederik IX og for snart halvandet år siden købte den tidligere Expert-forretning ved siden af restauranten.

Her får Bjarne Kulavig fremover rådighed over et 300 kvadratmeter stort butikslokale med flere udstillingsvinduer ud til hovedgaden samt et stort værksted med indgang fra det store parkeringsområde og Østergade-passagen bag ved forretningsejendommen.

Bjarne Kulavig beretter, at han er kommet helskindet gennem de sidste måneders coronakrise.

- Det er gået udmærket. Mange mennesker har gået derhjemme og haft lidt tid til overs, og så har de gået og ryddet op i skuret og fundet ud af, at cyklen trængte til at komme en tur på værksted. Vi har selvfølgelig godt kunnet mærke, at der ikke helt har været det samme kundetryk i butikken, men ellers har jeg klaret mig fint igennem en svær tid, siger Bjarne Kulavig.

Siden 1. maj har Bjarne Kulavig haft assistance på værkstedet af Mikkel Nielsen, der udlært cykelmekaniker.

Vinh Quang Tran fortæller, at det er aftalt, at Bjarne Kulavig kan overtage det nye lejemål i Østergade 50 med virkning fra 1. september.

Forretningsejendommen på Vagtelvænget 1 er oprindeligt er opført som en Fakta-butik. I følge cykelhandler Bjarne Kulavig skal ejendommen rives ned for at give plads til nye udviklingsplaner for området. Foto: Søren Plovgaard
Forretningsejendommen i Østergade 50 i Assens, hvor Fri Bikeshop flytter ind til september. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce