Annonce
Lokalavisen Assens

Cykelforretning så småt klar til at trille

Fri Bikeshop i Assens får deres nye butik her på Østergade i Assens. Foto: Martin Kloster
Annonce

Assens: Når du læser dette, så er cyklerne så småt ved at trille hen i Østergade ...

Cykelforretningen Fri Bikeshop, der forlader forretningslokalerne på Vagtelvænget 1 og flytter ind i den tidligere Expert-forretning i Østergade 50 i Assens, er ved at gøre sig flytteklar.

Det fortæller indehaver Bjarne Kulavig.

- Det kører planmæssigt fremad, siger han.

- Vi er så småt ved at pille rillepaneler ned heroppe og flytte varerne ud på podier i butikken i stedet for, tilføjer han.

Så er det klar til at trille ned i Østergade ved første åbningsdag omkring 1. oktober.

- Jeg ved, jeg lukker ned her lørdag 26. september klokken 13 på Vagtelvænget, red.). Så begynder vi at rykke. Og så ved jeg jo ikke, hvor lang tid det tager at få det hele stablet op. Men jeg skyder efter, det skal være enten fredag 2. oktober eller lørdag 3. oktober at vi åbner op, fortæller Bjarne Kulavig.


Det kører planmæssigt fremad.

Bjarne Kulavig.


Butiksfacaden med logoer er ikke klar endnu. Værkstedet bliver omme bagved. I øjeblikket er der ved at blive lagt et nyt gulv.

Annonce

Første åbningsdag ikke klar

Bjarne Kulavig startede i 2012 cykelforretningen Fri Cykler sammen med sin kone Maibritt på Dalvænget i Assens i den forretningsejendom, hvor Blå Kors' genbrugsforretning nu holder til.

Bjarne Kulavig har indgået et lejemål med Vinh Quang Tran, der driver restaurant Frederik IX og for halvandet år siden købte den tidligere Expert-forretning ved siden af restauranten. Den har siden stået tom, dog har den været brugt som udstillingslokale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Røde Kors samler ind

Lokalavisen Assens

Cirkus i byen

Annonce