Annonce
Lokalavisen Assens

De ældres velfærd nedprioriteres igen

Poul Hansen, Assens. Arkivfoto: Martin Kloster

Det er rigtigt, at alle partierne i forhold til budgetaftalen for 2021 - som alle partier i øvrigt stemte for - opretholder det tunnelsyn, at ekstra udgifter skal findes inden for eget udvalg. Det rammer selvfølgelig velfærdsområderne hårdt, særlig ældreområdet, hvor demografireguleringen og de afsatte midler ikke holdler i forhold til udviklingen i antallet af ældre.

Der kan tilsyneladende ikke rokkes ved budgettet. Byrådsflertallet siger hermed til os: "I må vente med at få en bedre standard i plejen og omsorgen for de ældre til næste år - mindst".


Og vi skal nok huske beløbet!

Poul Hansen.


Forinden skal der vedtages et budget for 2022. Her vil vi selvfølgelig være opmærksomme. Vi kan nemlig også se, at Byrådet har vedtaget at betale hele den store feriepengeforpligtelse på 101,4 mio. kr. allerede i år. Det giver selvfølgelig - alt andet lige - mulighed for øgede udgifter til næste år. Det er selvfølgelig politisk bekvemt, da der forinden skal afholdes kommunevalg. Men imens må de ældre nøjes med den ringe standard i hjemmehjælpen.

I Assens Kommune svigt af de ældre og handicappede starter vi med at spørge: Hvad koster det at hæve rengøringsstandarden til de ældre, der får hjemmehjælp, så standarden fremover bliver rengøring hver anden uge fremfor den nuværende standard med rengøring hver tredje uge? Og vi skal nok huske beløbet!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Stadig for høj smitte i Assens: Legepladser spærres af, skole omdannes til teststed og plakater på arabisk og engelsk

Lokalavisen Assens

Fodboldfitness for alle

Annonce