Annonce
Lokalavisen Assens

De ældste står forrest i køen: Her kommer vaccinationscentret i Assens til at ligge

Her - på Niels Kjærbyes Vej 9 i Assens - kommer kommunens vaccinationscenter til at ligge. Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering. Skråfoto, 5. april 2019
Regionen har fundet en placering til det lokale vaccinationscenter i kommunen.

Assens: Det var ventet, at Region Syddanmark placerer et lokalt vaccinationscenter i Assens Kommune.

Og nu har man så fundet en placering, fortæller Assens Kommune i en pressemeddelelse.

Vaccinationscentret får til huse på Niels Kjærbyes Vej 9, 5610 Assens. Det er en adresse, som tidligere har huset Vestfyns Handelsskole samt Assensskolen Nord.

I 2019 blev Assensskolen samlet på Skelvej, og i dag har kommunen kompetencecentret Kompas'et på adressen, som bliver brugt både til både møde-, undervisnings-, og konferenceaktiviteter.

Fra 12. april rykker vaccinatører fra regionen således ind.

- Centeret kommer til at åbne den 12. april og vil derefter holde åbent hver onsdag med start den 21. april, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Annonce

80-84-årige først

Det er kun borgere, som har fået en invitation til vaccination, der vil kunne gå ind via vacciner.dk og booke en tid på centeret, oplyser kommunen.

- Tiderne bliver fordelt efter først til mølle-princippet og ud fra hvor mange doser, der er tilgængeligt. Kommunen kan desværre ikke hjælpe med tidsbestilling, da dette skal foregå via siden vacciner.dk, meddeler kommunen blandt andet.


Tiderne bliver fordelt efter først til mølle-princippet

fra artiklen


Hvis man har brug for hjælp til at booke vaccine, kan man kontakte Region Syddanmarks corona-callcenter på telefon 99 44 07 17.

Assens Kommune oplyser, at det i første omgang er de 80-84-årige, som er den aldersgruppe, der senest har fået en invitation til vaccination. Regionen udvider løbende målgruppen, og man kan læse seneste nyt på regionens hjemmeside .

Her kommer vaccinationscentret i Assens til at ligge. Arkivfoto: Søren Plovgaard.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Fodboldfitness for alle

Lokalavisen Assens

Mere tryghed til Assens

Annonce