Annonce
Lokalavisen Assens

Divisionspigerne fra Salbrovad STIF viste storform mod Otterup HK

U17-pigerne i Salbrovad STIF kunne i weekenden notere en fornem sejr over Otterup i 2. division på solide 32-22. Arkivfoto: Søren Plovgaard
U17-holdet vandt i weekenden en komfortabel sejr over Otterup HK.
Annonce

Lokalsport:

U17 2. division piger: STIF Salbrovad - Otterup HK 32-22 (15-11)

Målscorere for STIF Salbrovad: Petra Leitner 13 Selma Leitner 12 Sidsel Jørgensen 2 Clara Blæsbjerg 2 Anna Breinegaard Rose Jensen 2 Isabella Marie Johansen 1

Træner Jesper Johansen skriver her om sit holds kamp i weekenden mod Otterup HK:

Waau for en match pigerne leverede mod et Otterup HK-hold, som har spillet helt lige op med en række af de hold der residere i toppen af rækken...

Med næsten fuldt mandskab til dagens kamp, med pigerne i et fantastisk humør og med et taktisk velfunderet forsvar var planen for en sejr og to point lagt. Så var det op til pigerne at føre planen ud inde på håndboldbanen.

Starten på første halvleg begyndte nervøst og med usikkert spil fra STIF Salbrovadpigernes side, samtidig med at Otterup HK kombinerede sig fint igennem til en føring på 2-0. Med en lille justering forsvarsmæssigt og tændingen skruet op på fuldt blus kom pigerne nu flyvende ind i tacklingerne og med et superbevægeligt og fightende STIF Salbrovad-forsvar sammen med en mur i målet i form af Malene Vesterlund Bjerg, som gang på gang leverede redninger på stribe og fodrede den yderst velsmurte kontramaskine, kom STIF Salbrovad på omgangshøjde med Otterup HK.

I kontrafasen var Petra og Selma Leitner i en klasse for sig selv og med en utroligt høj udnyttelsesprocent på deres chancer, var de i slutningen af første halvleg stærkt medvirkende til, at STIF Salbrovad kunne gå til pause foran med fire mål.

Annonce

Aggressive og hårdt tacklende

STIF Salbrovad-pigerne forsatte i starten af anden halvleg med at kværne videre i forsvaret, som bare var helt outstanding, og alle pigerne bød ind. Rigtig dejligt at se at Sidsel Jørgensen og Amalie Nymann Olsen i midtersektionen var aggressive og hårdt tacklende, og det kunne Otterup HK-spillerne ikke håndtere, og deres afslutninger flyttede sig længere og længere ud af i banen, og her forsatte Malene Vesterlund Bjerg sit fantastiske målmandsspil og var ikke til at passere.

I det stationære angrebsspil mangler vi struktur, og det at arbejde benhårdt for at gøre den næste bedre, men når det lykkedes, er det til gengæld med helt åbne chancer, og her var Clara Blæsbjerg og Anna Rose på kanterne sikkerheden selv.

Måltavlen lyste ved slutfløjtet op med en sejr på 10 mål 32-22 og det er en sejr, der blev grundlagt af en fantastisk fight i forsvaret og en kontrafasen i verdensklasse.

Titlen som kampens spiller gik til Amalie Nymann Olsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Netto kommer til Skallebølle

Lokalavisen Assens

Allstars i Assens

Annonce