Annonce
Lokalavisen Assens

Dorthe har åbnet fodklinik i Ebberup

Fodplejer Dorthe Mortensen i sin nyindrettede klinik på Ravnekærvej 8 i Ebberup. Foto: Søren Plovgaard
Dorthe Mortensen har brugt de seneste 14 måneder på at tage en uddannelse som fodplejer. For et par uger siden åbnede hun fodklinik på Ravnekærvej i Ebberup.
Annonce

Ebberup: Dorthe Mortensen har boet i det tidligere missionshus "Bethel" på Ravnekærsvej i Ebberup siden 1999. Sammen med sin mand Søren Mortensen, der er lærer på Tallerupskolen i Tommerup St., har parret løbende moderniseret ejendommen - og for nylig foretog Dorthe og Søren Mortensen endnu en større ombygning af huset.

Forgangen til det tidligere missionshus er nu indrettet til klinik, og ved indgangen hænger der et skilt på døren, der fortæller, at nu er man på vej ind til Ebberup Fodpleje.

Det er kun få uger siden, 49-årige Dorthe Mortensen åbne sin egen fodklinik, og jævnlige opslag på de sociale medier Instagram og Facebook har været nok for Dorthe Mortensen til at kickstarte sin nye forretning.

- Jeg er kommet godt fra start og har flere kunder hver dag, siger Dorthe Mortensen, der har åbnet klinik på et tidspunkt, hvor søgningen til fodplejebehandlinger traditionel er størst.

Ud over almindelig fodpleje tilbyder Dorthe Mortensen ydelser som underbensmassage, voksning og parfinbehandling.

Dorthe Mortensen har taget uddannelsen som lægeeksamineret fodplejer på Fodplejeskolen Eisner & Wahl på Rugårdsvej i Odense over en periode på 14 måneder. Hun er oprindeligt uddannet socialpædagog, og ved siden af jobbet som fodplejer har hun og familien også tre plejebørn under deres vinger.

Ebberup Fodpleje holder åbent alle hverdage fra klokken 9 til klokken 17. Torsdag tilmed til klokken 21.

- Aftenåbningen om torsdagen er et tilbud til dem, der arbejder sent i for eksempel butikker, siger Dorthe Mortensen.

Dorthe Mortensen fortæller, at hun har valgt online-booking fra i sin fodplejeklinik og derfor kun tager imod tidsbestillinger på telefon 2840 2502.

- Jeg er kommet godt fra start og har flere kunder hver dag

Dorthe Mortensen, Ebberup Fodpleje

En stort skilt på væggen viser vej til Ebberup Fodpleje. Foto: Søren Plovgaard
Dorthe Mortensen har brugt 14 måneder på at tage en uddannelse som lægeeksamineret forplejer. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Klumme: - Jeg kan naturligvis godt følge, at det skaber en vis ulighed, hvis Louises forældre hyrer Medina til at komme og optræde med popcorn-maskiner og lysshow

Annonce