Annonce
Lokalavisen Assens

Dorthe og Anne-Dorthe fandt en åbning: Nu laver de dørsalg i Butik Hyggeli'

I døråbningen betjener ekspedient Anne-Dorthe Breith kunden Gitte Paag, der har bestilt en bæltetaske i Butik Hyggeli'. Men mange kigger også bare forbi for at købe et par af de populære romkugler fra Nørre Aaby Bageri. Foto: Søren Plovgaard
Gavebutikken Hyggeli' i Assens holder forretningen gående i disse coronatider ved at tænke kreativt. Nu tilbyder butikken take away.

Assens: Mandag åbnede gave- og tøjbutikken Hyggeli' i Assens igen efter næsten tre ugers lukning.

Butikken holder døren på klem for kunderne og betjener dem via et lille bord i døråbningen. Hyggeli' har foreløbig valgt at holde den alternative salgskanal åben fra klokken 10 til klokken 17 på ugens fem hverdage.

- Jeg har clearet det af med Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, og den har sagt godt for det, understreger Hyggeli's indehaver Dorthe Sarning.

Hyggeli' har ikke nogen webshop, så kommunikation og salget til kunderne foregår fortrinsvis ved hjælp af de sociale medier Instagram, Facebook og Messenger.

- Folk skriver til os og spørger efter varer, eller de kommer hen til udstillingsvinduet og peger den eller de varer ud, som de kunne tænke sig, fortæller ekspedient Anne-Dorthe Breith.

I Hyggeli kan man finde et udvalg af tøj og accessories, gaveartikler til hjemmet, specialiteter fra Paris og finurlige loppefund.


Jeg tror også, at der for mange mennesker er et socialt element i det, at de kan komme her og snakke lidt, så der trods alt sker en smule i byen

Dorthe Sarning


- Når folk henvender sig, tager jeg ofte et billede af en bestemt vare og sender til kunderne, så de med det samme kan se, hvad det er. Nogen gange laver jeg også et lille videoklip, siger indehaver Dorthe Sarning, der har drevet den populære butik siden 15. marts 2017.

I december 2019 flyttede hun butikken 50 meter over på den modsatte side af byens hovedgade,  og efter flytningen har livsstilsbutikken yderligere udvidet sin store og trofaste kundekreds.

Dorthe Sarning er glad for at kunne tilbyde kunderne denne take away-service, selv om hun erkender, at det alternative salg ikke kan kompensere for salget på en normal åbningsdag.

Anne-Dorthe Breith (tv) og Dorthe Sarning holder Butik Hyggeli' gående ved at tænke alternativt og kreativt. De benytter desuden tiden i forretningen til at rykke lidt om på tingene og gøre klar til den dag, hvor butikken igen kan åbne på sædvanlige vilkår. Foto: Søren Plovgaard

- Men det betyder, at vi stadig har kontakt til vores dejlige kunder, og vi viser at vi er. Og så tror jeg også, at der for mange mennesker er et socialt element i det, at de kan komme her og snakke lidt, så der trods alt sker en smule i byen. Vi laver hele tiden om i udstillingsvinduerne, så der er noget nyt at se på, siger Dorthe Sarning.

Hyggeli' overholder naturligvis alle de gældende regler om beskyttelse i forbindelse med dørsalget, og al betaling foregår via tjenesten MobilePay.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Mere tryghed til Assens

Annonce