Annonce
Lokalavisen Assens

Dukkert for friluftsbad: Åbner ikke i denne sæson

Glamsbjerg Friluftsbad skulle efter planen åbne den sidste weekend i maj. Men hensynet til sikkerhed og sundhed blandt badets gæster har fået bestyrelsen til at holde friluftsbadet lukket i denne sæson, med mindre der kommer nye retningslinjer fra myndighederne. Foto: Søren Plovgaard
Hensynet til sundhed og sikkerhed gør, at friluftsbadet i Glamsbjerg må holde lukket i denne sæson.
Annonce

Glamsbjerg: Siden 1935 har man hver sommer kunnet snuppe en dukkert i Friluftsbadet i Glamsbjerg.

Men i denne sæson bliver der gjort en undtagelse, fortæller centerchef Dennis Christensen fra Glamsbjerg Fritidscenter.

Han fortæller, at bestyrelsen i Glamsbjerg Fritidscenter, der driver friluftsbadet, har været i kontakt med myndighederne i Assens Kommune og Sundhedstyrelsen omkring sikkerheden i friluftsbadet og på den baggrund truffet beslutning om ikke at åbne friluftsbadet i denne sæson.

"Vi vil ikke ved åbning af friluftsbadet kunne varetage de fornødne sikkerhedsmæssige tiltag korrekt og forsvarligt sammenholdt med de økonomiske konsekvenser til personale og opførelse af midlertidige foranstaltninger til at opfylde Sundhedstyrelsens retningslinjer", skriver bestyrelsen i en pressemeddelelse.

Dennis Christensen fortæller, at man følger udviklingen og vil melde ud, hvis der er belæg for at revurdere situationen.

- Jeg vil ikke helt udelukke, at vi måske kan åbne friluftsbadet på et tidspunkt i løbet af sommeren, hvis situationen ændrer sig markant. Men sikkerheden og sundheden for brugerne af friluftsbadet kommer før alt andet, siger Dennis Christensen, der naturligvis ærgrer sig over lukningen af det kendte badested.

Økonomien i Glamsbjerg Friluftsbad hviler som regel i sig selv, så det er ikke tabet af kommende indtægter fra badegæsterne, der fylder mest for bestyrelsen.

- Men vil vil jo rigtig gerne se nogle glade mennesker i friluftsbadet, siger Dennis Christensen.

Glamsbjerg Friluftsbad

Til dem som har Gavekort til sæson 2020, vil disse naturligvis blive forlænget til sæson 2021.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce