Annonce
112

Dybt bekymret mor efterlyser 14-årig datter på Facebook

Fyns Politi ved ikke, hvor de 14-årige piger er henne, men vurderer, at de ikke umiddelbart er i fare. Arkivfoto: Michael Bager
Lise Stjernegaard Nielsen fra Tommerup efterlyser sin datter, som ikke er set siden tirsdag eftermiddag, i et facebookopslag, som er gået viralt på nettet.
Annonce

Tommerup: - Jeg har akut brug for mit netværk, skriver Lise Stjernegaard Nielsen fra Tommerup i et facebookopslag, som onsdag er delt i facebookgrupper over hele landet. I opslaget efterlyser hun sin 14-årige datter og dennes veninde. Pigerne har ifølge Lise Stjernegaard Nielsen været forsvundet siden tirsdag eftermiddag.

- Min datter gik hjem til sin veninde efter skole i går og ingen har hørt fra dem siden, bortset fra sent om aftenen, hvor de har snappet (via det sociale medie Snapchat, red.) til deres venner, men uden at fortælle, hvor de er, siger hun.

Lise Stjernegaard Nielsen mener, at de to piger er sammen med en 17-årig mand fra et opholdssted i nærheden, som kender datterens veninde.

- Det forlyder, at de har taget toget til Fredericia, så vi har ledt efter dem derovre hele natten, men uden resultat, siger den bekymrede mor.

- Jeg er selvfølgelig bange for, at der er sket noget med min datter. Jeg håber, at hun snart kommer uskadt hjem. Vi er ikke sure eller noget, vi vil bare gerne have hende hjem, siger Lise Stjernegaard Nielsen, som håber, at efterlysningen på Facebook giver resultater.

Annonce

Ingen indikation på fare

Hos Fyns Politi er man opmærksom på sagen om de forsvundne piger.

- Vi ved ikke, hvor de er henne, for de har slukket deres telefoner, men der er ingen indikation på, at de er i fare, konstaterer vagtchef Thomas Bentsen.

Fyns Politi får næsten hver dag henvendelser fra forældre, som vil efterlyse teenagebørn, men en sådan laver Fyns Politi ikke per automatik, fortsætter han.

- Vi skal have en indikation på, at de er i fare, før vi går ud og efterlyser dem med billede, for ellers ville det drukne i mængden. Vi kan ikke efterlyse folk, fordi de ikke opholder sig der, hvor deres familie mener, de skal være, siger vagtchefen.

Fyns Politi har haft en medarbejder siddende formiddagen igennem for at kigge på, hvilke muligheder man har for at finde ud af, hvor pigerne er henne, fortsætter han.

- Det er der, vi er nu, så det er ikke sådan, at sagen ligger og samler støv. Vi ser tiden an efter almindelig skoletid, om ikke de dukker op, og hvis ikke, så tager vi bestik af situationen en gang til, siger Thomas Bentsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Klumme: - Jeg kan naturligvis godt følge, at det skaber en vis ulighed, hvis Louises forældre hyrer Medina til at komme og optræde med popcorn-maskiner og lysshow

Annonce