Annonce
Lokalavisen Assens

Efter coronapause: 10 drenge har bestået Syngedrengenes korskole

Ni drenge er klar til at synge videre i koret Syngedrengene efter sommerferien. Fra venstre er det Frederik Graversgaard Hansen, Felix Fogsgaard Andkjær Nielsen, Oscar Valsøe Clausen, Sascha Bøge Amon Jacobsen, Silas Thuesen, Roland Berg, Frederik Hansen og Frederik Holm Larsen. Villads Funch var fraværende. Foto: Kristina Hansen
Annonce

Assens: En ny årgang 3.-klasses drenge har netop bestået Syngedrengenes korskole, og drengene er således med til at sikre fornyelsen i det 164 år gamle drengekor.

De 10 drenge har siden september sidste år øvet sang, noder, korsvar, rytmer og salmer hos Syngedrengenes korleder Finn Pedersen og sanglærer Kristine Eiler Ernst. En ufrivillig corona-pause har ikke dæmpet drengenes syngelyst.

Ved en minigudstjeneste i Vor Frue Kirke i Assens viste drengene, hvor dygtige de er blevet, for en lille eksklusiv skare af forældre, der lyttede med i kirken med god afstand mellem både publikum og korsangere.

Prøven gav forældrene et godt indtryk af alle de elementer, der indgår i drengenes ’job’ som kirkekorsangere ved gudstjenester i Vor Frue Kirke.

Sognepræst Anders Fabricius Jørgensens prædiken blev lyttet til med store interesse af drengene - muligvis fordi computergaming indgik som et væsentligt element.

Som bevis for en vel overstået korskole modtog drengene et diplom, en t-shirt og en ”guldmedalje” af chokolade.

Drengene kan nu holde sommerferie fra koret indtil 11. august. /SP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Klumme: - Jeg kan naturligvis godt følge, at det skaber en vis ulighed, hvis Louises forældre hyrer Medina til at komme og optræde med popcorn-maskiner og lysshow

Annonce