Annonce
Lokalavisen Assens

Efter nederlag i bundopgør: Brylle/Tommerup stadig uden sejr

Brylle/Tommerups Andreas Skarnvad (t.h.) var en af banens bedste, og der var ikke en plet på banen, han ikke dækkede. Den evigt figthende midtbanemand kunne dog ikke forhindre Nr. Aaby i at snuppe sejren i kampens døende minutter. Foto: Nicolai Lund
Annonce

Serie 1, pulje 2 Brylle/Tommerup - Nr. Aaby IK 2-3 (2-1) 1-0 Aske Skau Thomsen (1.) 1-1 Mikkel Skovgaard Christensen (16.) 2-1 Oliver Jørgensen (35.) 2-2 Mikkel Skovgaard Christensen (56.)

2-3 Mikkel Skovgaard Christensen (90.)

Det hele begyndtee så godt, men sluttede værre end skidt for Tommerup i bundopgøret imod Nr. Aaby. To føringer blev sat over styr, og en scoring i overtiden af gæsterne var en grusom skæbne for Brylle/Tommerup, der ellers var bedst af de to mandskaber i opgøret. Nr. Aaby vandt kampen med 3-2, og Brylle/Tommerup mangler derfor stadig at opleve sejrsrusen efter en vundet kamp i denne sæson.

Hjemme på Tommerup Stadion skulle der ellers ikke gå mere end 40 sekunder, før hjemmeholdets hurtige kantspiller, Aske Skau Thomsen, bragte Brylle/Tommerup på sejrskurs. Alene imod gæsternes keeper satte han bolden sikkert ind til stor jubel på stadion.

Igennem hele opgøret var Brylle/Tommerup det styrende mandskab, og de ville også tingene mest. Nr. Aaby havde blot en mand ved navn Mikkel Skovgaard Christensen, der på tre og et halvt forsøg scorede et hattrick for gæsterne. Angriberen flugtede Nr. Aaby på 1-1, og sejrsmålet til 3-2 lagde han sikkert ind efter et par små træk i feltet.

Annonce

Et bundholds lod

Brylle/Tommerup har efter nederlaget stadig kun ét enkelt point på kontoen efter otte spillede kampe, hvilket blot gjorde nederlaget endnu mere bittert for det flot fightende mandskab.

- Det føles ikke særligt sjovt at tabe her i overtiden. Det nok sådan, det er at være bundhold. Så sker de her ting, og det er ikke første gang vi oplever, at smide point i den sidste fjerdedel af opgøret, sagde Brylle/Tommerups træner, Lars Drejergaard, efter kampen.

Nederlaget var en yderst bitter pille at sluge for Brylle/Tommerup, der nu skal forsøge at vende de dårlige resultater til sejr når de søndag møder Middelfart. Middelfart befinder sig i midten af rækken og er ligesom Brylle/Tommerup et mandskab med en lav gennemsnitsalder. Det opgør spilles på Middelfarts anlæg ved Færøvej, og kampen fløjtes i gang kl. 11.00. (Lund)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce