Annonce
Lokalavisen Assens

Elev i lingeributik: Yasmin ville helt tæt på mennesker

Yasmin Hansen glæder sig til at tage fat på livet som elev i Wunderwear by Silkestrømpen i Assens. Foto: Søren Plovgaard
29-årige Yasmin Hansen er startet som elev i Wunderwear by Silkestrømpen i Assens.
Annonce

Assens: Susan Strobel, indehaver af lingeriforretningen Wunderwear by Silkestrømpen i Assens, har en god tradition med at ansætte elever i sin butik.

I sommer blev Signe Larsen udlært i butikken, og nu skal kunderne til at vænne sig til se et nyt ansigt i butikken.

Det er 29-årige Yasmin Hansen, der er kommet i lære hos Wunderwear by Silkestrømpen.

Hun stammer fra Glamsbjerg og bor nu i Ørsted.

Yasmin Hansen kommer til Silkestrømpen med forskellig erhvervserfaring - blandt andet grundforløbet på tandteknikeruddannelsen og på sosu-uddannelsen.

- Jeg har altid vist, at jeg gerne ville arbejde med mennesker, men jeg syntes alligevel, at man kom lidt for tæt på andre mennesker på sosu-uddannelsen, siger Yasmin Hansen.

Hun gik på Tietgen Praktikcenter, der er et tilbud til elever, der har afsluttet et adgangsgivende grundforløb, men som endnu ikke har fundet en elevplads.

- Jeg var blevet 28 år og var begyndt at tænke på, at der måske slet ikke var nogen, der ville have mig som elev på grund af min alder. Min vejleder foreslog, at jeg kontaktede Susan Strobel i Silkestrømpen, så jeg skyndte mig at aflevere en ansøgning, og en uge senere ringede Susan så og fortalte, at hun godt vil tage mig som elev, fortæller Yasmin Hansen.

Annonce

Meget at lære

Hun tiltrådte sin elevplads 1. oktober, og forinden havde hun været to uger i praktik i butikken for at snuse til stedet og blive lidt klogere på arbejdet i en lingeriforretning.

- Jeg vidste godt, at jeg gerne ville arbejde med tøj, men syntes jeg det var ekstra spændende, at det var undertøj, fordi man kommer særligt tæt på kunderne i sådan en type butikker, forklarer Yasmin Hansen.

Hun har været glad for sin første måned i Wunderwear by Silkestrømpen.


Jeg var blevet 28 år og var begyndt at tænke på, at der måske slet ikke var nogen, der ville have mig som elev på grund af min alder.

Yasmin Hansen


- Der er meget at lære. Det handler ikke kun om at sælge en strømpe. Der er mange praktiske ting, som man skal sætte sig ind i. Det gælder for eksempel størrelser og farver på varerne, siger Yasmin Hansen.

Hvordan hendes fremtid kommer til at se ud, når hun er udlært i slutningen af juli næste år, ved Yasmin af gode grunde ikke endnu. Men en af hendes drømme er at få sin egen butik.

- Det kunne måske være en børnetøjsbutik, som mange fortæller, at der mangler i Assens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Netto kommer til Skallebølle

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Allstars i Assens

Annonce