Annonce
Lokalavisen Assens

Elever genåbner butik - med et brag

Tøj og sko blev før sommerferien pakket ned i kasser på Fugleviglund. Nu er det ved at blive pakket op igen, når butikken på FGU -tilbuddet i Glamsbjerg genåbner med et brag. Arkivfoto: Daniel Kofoed.
FGU Fyn i Assens åbner butik i afdelingen i Glamsbjerg. Den har tidligere haft til huse på Fugleviglund i Bred.
Annonce

Glamsbjerg: Før sommerferien blev butikken på FGU-skolen på Fugleviglund i Bred pakket ned i kasser, da man flyttede afdelingen til Glamsbjerg.

De seneste uger har man haft travlt med at pakke alle varerne ud igen, da man lørdag genåbner elevernes butik på det samlede FGU-tilbud på Fredensvej i Glamsbjerg.

- Butikken vil have åbent til dagligt indenfor skolens åbningstider. Det bliver nøjagtig det samme koncept, men i mindre lokaler, indtil vi får bygget en ny bygning, fortæller Linda Andersen fra FGU Fyn i Assens.

5. september genåbner butikken i de nye omgivelser samtidig med, at man fejrer butikkens syv års fødselsdag.

Det bliver ifølge Linda Andersen afholdt med et "brag".

- Der vil være nogle rigtig gode tilbud, og i den forbindelse har vores køkkenhold pop op-café, hvor der bliver solgt kaffe og kage, siger hun.

Butikken bliver brugt som et pædagogisk og fagligt redskab overfor eleverne, som led i uddannelsen lærer at betjene kunder og udvælge varer.

Den har desuden åbent den første lørdag i hver måned fra klokken 10 til 14. Åbningsfesten på lørdag vil også blive afholdt indenfor det tidsrum.

Med udgangen af juli lukkede afdelingen Fugleviglund i Bred efter at have eksisteret 40 år som produktionshøjskole, hvor man flyttede undervisningstilbuddene som handel og kundeservice, kommunikation og industri til Glamsbjerg, hvor det er planen, at man på sigt skal bygge skolen ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Røde Kors samler ind

Lokalavisen Assens

Cirkus i byen

Annonce